Hjelp fort, ang laksemiddag!

*Fie og Rangen*

Forumet er livet
Skulle lage laks i ildfastform med fløte, så så jeg nå at fløten har gått ut på dato.
Huff, kan jeg bruke lettmelk?? Eller gjøre noe annet lurt. Kan jeg steke den i formen med bare gulrøtter og olje og ha folie over eller blir det helt knusktørt da?
 
Pakker alltid laksen i folie sammen med tilbehøret, heller på godt med olje og steker i 45 minutter på 220 grader ca på nederste hyll.

Aldri brukt fløte på og den har ikke blitt tør. Bruker rømme til ved siden av, det er godt.
 
Det går greit i bare olje under foljen, blir ikke tørrt. Men skjekk en gang i blant om det begynner å bli tørrt så kan du ha bitte litt vann i.
Ellers så kan du lage småe foliepakker med en skive i hver med grønnsaker, krydder og olje, en dash med rømme over :)) nami.
 
Ta på smør eller olivenolje :)
Tror jeg ville droppet lettmelken. Rømme derimot fungerer bra, og creme fraiche osv.
 
Ovnsbakt laks, da med smør og olje i stedet for fløte har jeg aldri opplevd at blir tørr :) bruker alufolie over forma.
 
 
fikk sååå lyst på laks nå da, og vi som skal ha ostesnitzler til middag..
 
Back
Topp