Hentesett

En tråd i 'September 2019' startet av Caroline2809, 6 Aug 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Caroline2809 Betatt av forumet Septemberbarna 2019

  Kan jeg få se deres hentesett?
  Er førstegangs så har ikke tenkt noe på det før nå. Å vi henter jo henne hjem i midten av september. Så har litt lyst å kjøpe noe fint. Men usikker på hva jeg skal kjøpe. Har bilstolpose av dun. Så trenger ikke være noe supervarmt heller. Ønsker i allefall litt inspirasjon:)
   
 2. Polying Forumet er livet Septemberbarna 2019 Oktoberlykke 2019 Snøfnuggene 2018

  Vi har ikke noe eget hentesett, vi. Syns det blir unødvendig mye dill med så mye klær på en liten kropp. Har helt vanlig body og strømpebukse i ull, og har pakket en fleecedress i tillegg i tilfelle været er kaldt/surt.
   
  • Liker Liker x 1
 3. Lizzy78 Elsker forumet Septemberbarna 2019

  Har ikke fått alt av klær enda. Ulldress eller jakke og bukse i alle fall. Kan jo ikke ha så mye under.. en pen boddy og ei strømpebukse..har en liten ullkjole, men det blir nok klumpete og varmt.
  Ta noe enkelt, du har kanskje noen favoritter allerede?
  Vanskelig å vite temperaturene ute på senhøsten.. så må nok se det litt an også :)
   
 4. Caroline2809 Betatt av forumet Septemberbarna 2019

  Var så heldi at jeg fikk en pose med klær gratis hos en dame på Finn i 50/56. Så har nok start klær. Men. Kunne tenke meg noe mere "spesielt" å bruke på tur hjem. Å da tenker jeg kanskje å kjøpe noe. Men har jo innsett jeg er super kresen på klær. Haha. Å så finnes det mest bare sånne utedresser i den størrelsen i butikkene her. Så får se det litt ann. Viktigste er at hun ikke fryser.
   
 5. Lizzy78 Elsker forumet Septemberbarna 2019

  Er også ganske kresen og har litt spesiell smak. Masse fine klær på nett.. lillelam har fine og gode ulldresser som ikke er så tykke. litt dyrt men. Vi skal ha en sånn, og om strikkasettet ikke kommer frem i tide har vi en reserveplan :) Men om du finner en fin kjole, strømpebukse og en boddy.. er det jo bare å kle kjolen av/på ved reise.
   
 6. Caroline2809 Betatt av forumet Septemberbarna 2019

  Har body og strømpebukse for å ha under. Så kommer det jo litt ann på været som du sier. Har i tillegg bilstolpose om det er litt kaldt. Men fortsetter godvære så kan jo det og være for varmt. Så litt vanskelig å se for seg på forhånd hva som blir best. Spesielt for meg som er førstegangs.
   
 7. Lizzy78 Elsker forumet Septemberbarna 2019

  Forstår godt at det er litt vanskelig å se for seg. Sept er en vanskelig mnd å se for seg været. Men blir det veldig varmt sier det seg jo selv at posen event ullklær ( for min del) blir utelukket. Den biten har du kontroll på :)
  Da blir det bare ett helseteppe over. Ikke noe lurt å sette AC på full skuv heller. Om det er noen trøst så er det ikke bare førstegangs som lider valgets kvaler.. tror vi bare følger instinkt og hva som er viktig for hver og en av oss. Og ingen av oss som vet været.
  Jeg tenker ikke på hentesett som klær som kun brukes da.. men noe som er praktisk og litt søtt og kan plasseres i skryte albumet til baby ;-) noen tenker kun praktisk, mens noen kun bruker settet en gang og vil beholde det som ett minne.
  Symbolikken blir en del av tankesettet. <3
   
 8. Caroline2809 Betatt av forumet Septemberbarna 2019

  Ja. Hadde ikke hørt om hentesett en gang før noen mnd siden. Å er først nå jeg fikk løst til å ha noen pent som kan taes vare på til hun blir gammel. Men muligheten vil jo by seg igjen senere og. Dåp for eksempel. Kan ikke strikke, men holder på å strikke et barneteppe forde om. Selvføgelig en million feil, men tenker sjarmen er at jeg faktisk har lagd noen til henne. Så håper på at jeg rekker å få det ferdi i allefall :laughing002
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 9. Lizzy78 Elsker forumet Septemberbarna 2019

  Så flink du er, helt enig det er sjarmen i å ha laget selv. ( dessuten er vi fort mere kritisk til eget arbeid en andres). Skal godt gjøres at hun greier å slite ut de minste klærne før hun vokser ut av dem :)
   
 10. Caroline2809 Betatt av forumet Septemberbarna 2019

  Det er absolutt sant at man er mere kritisk selv. Men jeg er sånn som ikke kan gjøre ting enkelt selv når jeg ikke kan strikke noe særlig i utgangspunktet. Så gikk rett for et teppe med masse mønster, 3 farger og en kant rundt. Haha. Går faktisk overaskende bra. Bare blir et mareritt å feste en million tråder etterpå.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 11. Mom87 Flørter med forumet

  Hentesettet strikket av Besta❤
   

  Vedlagte filer:

  • Liker Liker x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 12. TredjegangsLinn Betatt av forumet

  Er så heldig at mamma strikker. Så fornøyd received_3248859508488131.jpeg received_418492625450743.jpeg received_3248859508488131.jpeg received_418492625450743.jpeg
   
  • Hjertelig Hjertelig x 3
  • Liker Liker x 1
  Last edited: 24 Sep 2019
 13. JjHh33 Flørter med forumet

  Fikk i gave på babyshower:D
   

  Vedlagte filer:

  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden