Helg og barn

En tråd i 'Generelt' startet av Moderator Kristin, 7 Jul 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Lutzern Februar 14 - miss trøtt Februar 2014 - Skjult forum VIP

  Jeg reagerte også på formuleringen. Det var ikke «har dere tips til aktiviteter i helgen/ferien?» men «hvordan greier dere å underholde barna?».

  Altså skal man underholde de? Skal man ikke gjøre ting sammen med de? Eller legge til rette for at de har artige ting å gjøre.
  I tillegg står det «hvordan greier dere...» Som om det er underforstått et det er en utfordring. Synes jeg hører alt for mye gnål om at spesielt ferier er slitsomme for de stakkars foreldrene. Men det er kanskje ikke rart, dersom de må «jobbe som aktivitører».

  Mulig det er teit av meg å henge meg opp i formuleringen. Kanskje ts kan forklare om set var slik hun tenkte eller ikke?

  På en annen side er jeg enig med deg kengu i at «motpolen til mammapolitiet» (burde vi funnet et navn på de, siden mammapolitiet har fått ett?:p) snakker mye om at unger skal kjede seg. Kanskje litt for mye.
   
  • Liker Liker x 1
 2. Uglefru Glad i forumet

  Dårlig ordvalg fra trådstarter. Hvis man på død og liv må pirke så voldsomt. Lite å bry seg med?
   
 3. Uglefru Glad i forumet

  Eller kanskje du bare kan gi blaffen i å plukke alt i småbiter og heller gå ut å nyte livet uten en skjerm i hånda..
   
 4. Hjerterdame Glad i forumet

  Oh my. Hvis du ikke har noe konstruktivt å komme med,så kan du heller la være å kommentere. Og det gjelder også svaret til meg i ditt forrige innlegg.
   
  • Liker Liker x 1
  • Gammel Gammel x 1
 5. Lutzern Februar 14 - miss trøtt Februar 2014 - Skjult forum VIP

  Snakk for deg selv? Hvis du kan skrive her inne på forumet, så hvorfor kan ikke jeg? Eller mener du at du ikke nyter livet uten en skjerm i handa også?

  Dette er et diskusjonsforum så tenker det er helt greit å både stille spm med om man MÅ aktivisere/underholde ungene (som hjerterdamer gjorde) og å undre seg over om det er noe galt å gjøre det (slik kengu gjorde). Er det ikke lov å spørre hva ts egentlig lurte på?

  Bare fordi DU synes det var lite å bry seg med eller lure på, så mener du at jeg ikke skal skrive om det her inne? Når ble du sjefen for hva man kan spørre om og skrive om her inne?
   
  • Liker Liker x 1
 6. Moderator Kristin Glad i forumet Moderator ⭐️ Babyverden Stab ⭐️ VIP

  Nei men i himmel og hav da damer.

  Jeg mener absolutt ikke at man skal underholde barna hele sommeren, da ville jo en hvilken som helst mamma blitt gal etterhvert.
  Men det er kjekt å finne på ting sammen og være i aktivitet sammen. Så jeg lurer jo egentlig på om dere legger til rette for lek og moro i helger og på sommeren, eller om dere lar barna greie seg litt mer selv.

  Og hva da dere eventuelt finner på sammen med barna. Det kan jo være god inspirasjon for de andre mammaene her på forumet om dem vil finne på noe nytt :)
   
  • Liker Liker x 2
 7. Kengu Forumet er livet VIP

  Tenker man leser med litt vrange briller om man trodde du mente det
   
  • Liker Liker x 3
 8. Prøver90 Gift med forumet Septemberhjertene 2018 ♡Junigull 2016♡

  Har bare en på 2 foreløpig med en til på
  Vei.
  Men her går vi ut i parker og gårder
  Lekeplassen
  Vannkrig ute
  Piknikk
  Ute med sparkesykkel, eller sykkel
  Prøver å hvertfall utnytte været en del:)
   

Del denne siden