Helg og barn

En tråd i 'Generelt' startet av Moderator Kristin, 7 Jul 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Moderator Kristin Glad i forumet Moderator ⭐️ Babyverden Stab ⭐️ VIP

  Nå er det jo både helg og ferie for mange. Hvordan greier dere underholde barna? Hvilke aktiviteter har dere når dere er hjemme? Og hvor gamle er barna?

  Trenger inspirasjon!
   
 2. Tina78 Forelsket i forumet

  Jeg er ikke i barneunderholdningsbransjen [emoji23] Vi gjør ting sammen vi alle liker eller som ungene liker. Alt mulig. Vi har jo leker og aktiviteter hjemme, så da får vi mer tid til å bruke det. Eller drar på forskjellige ting som å gå en tur i byen og ta en lunsj eller dra å bade. Sykkeltur eller møte venner med barn. Så er det sånne ting nå som åpen gård og sånne ting.
   
  • Liker Liker x 1
 3. Sanka Forumet er livet

  Vi har fått valp. Er underholdning i det [emoji14] Men vi spiller en del brettspill også [emoji1] Ticket to ride er favoritten i hus [emoji111]
   
 4. Kengu Forumet er livet VIP

  Flyr drone
  Ser kamp
  Ute og spiser
  Bader
   
 5. Nøstet Lesehest. :-) VIP

  I dag skal vi på åpen gård, så vil ungene på senteret og spise. Ellers er det bading, ballspill, se på noe, besøke venner o.l. Hjemme har vi volleyballnett, smashball og spill som badminton, darts, bowling o.l.
   
 6. Turkistliv Gift med forumet Himmelbarn Vi som prøver :)

  Eldste er veldig opptatt av å være ute med vennene sine for tiden.. :p
  Minstemann er jeg gjerne med ute og leker på en lekeplass, hopper på trampoline, drar på bading eller besøksgårder :) Har selvfølgelig med eldste også hvis hun vil da! :)
   
 7. Mama Bear Forumet er livet Maiblomstene 2016 Julibarna2014

  Her har vi ferie. Det er fantastisk vær, så vi er MYE ute. :) Vi bader, har vannkrig, spiller fotball, hopper på trampoline, leker i sandkassa, går turer i skogen +++ I går hadde vi piratfest (det var stas), neste uke blir det discodag og Bjørneparken. Storebror har også bursdag neste uke, blir 4 år. :)
   
 8. Hjerterdame Glad i forumet

  Må det skje noe (les:underholdes) hele tiden?
   
  • Liker Liker x 2
  • Enig Enig x 1
 9. Huldra88 Elsker forumet

  Hageleker som ringspill, cricket, kubb

  Hoppe på trampolina sammen

  Tegne med kritt.. div tegninger, eller paradis for så å hoppe den

  Bade

  Sykkeltur til stranda hvor vi pakker med lunsj, bader og tilbringer dagen der.

  Sykkeltur hvor vi sykler til en kiosk og kjøper is eller bare sykler oss en runde

  Stolpejakt

  Har besøk av eldstes venner eller finner på ting med yngstes venner og familien deres.. eller venner med barn

  Drar på bondegård

  Gå en tur i byen og spise lunsj

  Gå på oppdagelsestur i skogen

  Hmmm.. det jeg kom på i farten [emoji848]
   
 10. mamma 30.01.08 Glad i forumet

  Nei! Syns det er blitt et voldsomt press på at skal man være god mor i dag, så må barna underholdes fra morgen til kveld. Klart vi er aktiv med barna og med på lek og spill innimellom, men mine må faktisk underholde seg selv også. Nå har jeg 3 barn da, så de har jo noen å leke med uansett egentlig, men vi voksne er ikke med i aktivitet hele tiden. Det tror jeg heller ikke barn har godt av.
   
  • Liker Liker x 2
 11. Kengu Forumet er livet VIP

  Er det noen som sier det?
   
 12. Hjerterdame Glad i forumet

  Ikke her i denne tråden, nei. Men jeg spør ut fra det jeg hører og leser rundt omkring,og også ut fra setningen i første innlegg: "Hvordan greier dere underholde barna?".
   
  • Liker Liker x 1
 13. Hønemor87 Elsker forumet August 2018

  Mi er 11. Vanligvis når jeg ikke er høygravid er vi i helgene på sykkeltur, tur i skog og mark med piknik, besøker familie, spiller brettspill, drar på bowling eller i svømmehallen, baker, har filmkveld, jobber i hagen sammen o.l
   
 14. Kengu Forumet er livet VIP

  Det betyr jo ikke at man må undeeholde de hele tiden
   
 15. Hjerterdame Glad i forumet

  Kverulering. Så jeg avslutter her.
   
 16. Kengu Forumet er livet VIP

  Nei jeg lurte oppriktig på det, jeg synes det er fint å få tips til hva man kan gjøre, uten at det betyr jeg underholder hele tiden :)
  Jeg synes nemlig jeg oftest hører at barn må lære å kjede seg osv
   
 17. Hjerterdame Glad i forumet

  Når jeg hører "underholde barna",så tenker jeg at jeg må sette i gang lek (alt fra Barbie til Lego til tegning til klosser),pluss leke med barna på lekeplassen (være deltagende i sandkassa,disse sammen m.m), og la barna være med på alt jeg gjør (alt fra å vaske klær til å lage mat). Fra morgen til kveld.

  Sånn er det ikke hos meg. Jo,jeg leker med dem,ja,de lager mat sammen med meg,ja,vi går på turer sammen. Men ikke hele tiden.

  Vi er i samme hus,gjør litt hvert vårt,er sammen litt. Barna har egne rom,og er flinke til å leke der inne. Vi kan være inne halve dagen uten å ha gjort noe spesielt,de har lekt og jeg har lest ei bok,f.eks. For oss er det nok. Det trenger ikke skje noe hele tiden.
  Og spesielt nå i ferien! Da roer vi hvertfall ned når vi er hjemme! Alle trenger det,både barn og voksne.
   
 18. BabyandI Forelsket i forumet Himmelbarn

  Jeg syns det er så bra om barna får tid til å kjede seg og må bruke fantasien selv for å finne på ting.
   
  • Liker Liker x 1
 19. liry Elsker forumet August 2018

  Her var det veldig varmt igår, da fant jeg frem en stor kasse med Brio togbane i kjelleren som egentlig var ryddet vekk.
  Så jeg la til rette for lek, men ungene koste seg den neste timen uten mer innblanding fra meg :)
   
  • Liker Liker x 1
 20. MinusNinus Glad i forumet Tilgangsansvarlig Septemberlykke 2015 Julibaluba 2017

  Nå har jeg to små da (1 og 3 år), men vi har en innbytterkasse med leker. De får et visst antall leker, og når vi merker de begynner å bli lei, bytter vi lekene ut med noe annet. Ellers er jeg litt enig med de over her, jeg lar dem få leke og finne litt ut av ting selv uten at jeg nødvendigvis blander meg inn. Men her er jo alt spennende enda, så er både heldig og uheldig der ;) Nå går det i ball-lek med dem begge, og når jeg ikke blander meg ser jeg at storesøster forsøker å leke med lillebror, og tar frem putte-kassen, ball, dukker, puslespill, biler og traktorer og forsøker så godt hun kan å skaffe seg en lekekamerat ;) Er alltid tilstede med dem, men storesøster farter rundt som hun vil på terassen og i gresset.
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden