Hei, og velkommen til Januar 2012! (Kontakt gruppeansvarlig her)

En tråd i 'Januar 2012' startet av Denne moderatorprofilen er ikke aktiv., 10 Sep 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp


 1. Jeg er moderator Tamara og ansvarlig for underforumet Januar 2012

  Først vil jeg ønske dere alle velkommen!

  Som ansvarlig er det min jobb å legge til rette for dere her inne, og hjelpe til med alt fra signaturer til alle spørsmål dere dere måtte ha om for eksempel topptråder, sletting av tråder etc. Ved tekniske utfordringer, tickere, og sletting av brukere kan dere kontakte Forumansvarlig Janet eller legge inn et innlegg her: Teknisk support.


  Vi ønsker å ha et godt forum her på Babyverden hvor vi tar vare på medlemmene våre. Derfor har vi utarbeidet forumregler som vi ber alle sette seg inn i. Her står det blant annet at reklame for kommersiell virksomhet og spamming, ikke er lov.
  Forumreglene finner dere her.

  Vi ber om at dere overholder reglene og tar kontakt med forumansvarlig eller kundeservice hvis dere har spørsmål knyttet til dette.

  Vil også minne om at det er ulovlig å linke til andre forum.
  (Utdrag fra forumregler: Det er ikke tillatt å reklamere for andre forum, eller å bruke vårt diskusjonsforum for å rekruttere brukere til andre forum. Dette inkluderer spesifikke Facebook-grupper og andre sosiale medier som drar trafikken ut av forumet.)

  Lykke til videre, vi håper dere vil kose dere på Babyverdens/Familieverdens forum!

  Send meg gjerne en PM hvis jeg kan hjelpe med noe :-)

  Vennlig hilsen

  Moderator Tamara
   
 2. Mrs White Forelsket i forumet

  vil bare si at det er umulig å bruke forumet på smartphone.. Man ser ikke hele teksten og må "skrolle" både til høyre, benstre og opp og ned for å lese hva som står. Jobber dere med det?
   

Del denne siden