Hei jenter :)

En tråd i 'Februar 2013' startet av mrs secret, 28 Mai 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. mrs secret Blir kjent med forumet

  da har jeg sneket meg til å laget en ny profil siden jeg håper å kunne unngå at noen kjenner meg igjen ;) her klaffet det på første forsøk og har termin 4 februar,veldig rart og uvirkelig enda.hadde ikke tenkt å begynne å skrive her før i uke 12 men om alt går bra så logger jeg meg på med den gamle profilen i uke 11-12 en plass :)(klarte ikke å holde meg og vil dele alt med dere i samme fase) har en januar 2010 jente fra før så februar passer utmerket ! masse lykke til dere andre her inne :)
   
 2. hensja Glad i forumet VIP

  Gratulerer!!!! Det er veldig lov å være anonym... Utrolig deilig å ha noen å dele det med, når man kanskje vil vente litt med å dele det med alle rundt seg =)
   
 3. Tina pusen Gift med forumet

  gratulerer så mye :)

  her har jeg januar 2011 jente, å håper på feb selv:)
   
 4. 2+1=4 Blir kjent med forumet

  Gratulerer så mye. Vi har termin samme dato :) woohooo :) Enig med deg om at det er veldig tidlig å gå ut med det, så jeg har også annet navn :) hihi
  Vi får krysse fingrene for at spiren blir sittende godt fast, og vokser seg stor og sterk.
  Har også en jente, født mars 2010 :)
  Hvor er du fra?
   
 5. nøttelitenitreet Fjompenisse Tilgangsansvarlig Sommerfuglene VIP August 2018

  Velkommen, og gratulerer!
  Anonymitet er kjekt - har nytt nick for anledningen, selv. :) (men har blitt så glad i Nøtteliten at jeg er truende til å beholde det.. hehe..)
   
 6. mrs secret Blir kjent med forumet

  tusen takk :) føle meg svært lite gravid men sist ble jeg dårlig mellom uke 6-7 så får vell bare nyte det så lenge det varer..sist sa jeg det til familien med en gang jeg fann det ut selv i uke 4  men denne gangen skal jeg klare å holde meg til en ul i uke 11 :)

  jeg er ifra møre & romsdal. (ålesunds området)
   

Del denne siden