Drikker kanskje en gang i året til vanlig.. så kan ikke påstå det frister nei. Liker ikke smaken heller. Fysj!
Frister mer med spekemat som flere skriver
Frister mer med spekemat som flere skriver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trodde den skulle varmebehandles for å være trygg jeg?Det er bare å legge en pakke salami i fryseren i 4 dager. Tar den opp og tiner og den smaker som vanlig! Jeg er så glad i salami
Visstnok er kuldebehandling også innaforTrodde den skulle varmebehandles for å være trygg jeg?
Da antar du at det bare er toxoplasma som er risikoen da? Siden listeria må over 70 grader?Visstnok er kuldebehandling også innafor
SikkertDa antar du at det bare er toxoplasma som er risikoen da? Siden listeria må over 70 grader?
Da antar du at det bare er toxoplasma som er risikoen da? Siden listeria må
Det er bare å legge en pakke salami i fryseren i 4 dager. Tar den opp og tiner og den smaker som vanlig! Jeg er så glad i salami
Ikke så lurt med tanke på at listeria overlever frysing. Må varmebehandles dersom dette skal være helt trygt å spise.Det er bare å legge en pakke salami i fryseren i 4 dager. Tar den opp og tiner og den smaker som vanlig! Jeg er så glad i salami
Det har funket fint for meg ihvertfall. Det stod på gilde side hjemmesider, så så forbaska farlig kan det ikke væreIkke så lurt med tanke på at listeria overlever frysing. Må varmebehandles dersom dette skal være helt trygt å spise.
Ja kan gå bra uten å fryse det også, men noen ganger kan det jo gå galt og ville ikke tatt den sjangsen. Synes det er rart at det står på hjemmesiden deres da frysing ikke har noen effekt på listeria[emoji20]Det har funket fint for meg ihvertfall. Det stod på gilde side hjemmesider, så så forbaska farlig kan det ikke være
Hehe, jeg pleier alltid følge matportalens råd når jeg er i tvil Er så mange ukyndige som gir råd her og der.Godt du passer på