Har du laget barnerom? Eller har du planer?

lillerypa

Forumet er livet
Vi har bare to soverom, og vi er avhengige av et gjesterom, så her er det kombinert barne-/gjesterom. Med gjesteseng, sprinkelseng og kommode er det ikke så stor plass igjen, vi har derfor ikke gidda å gjøre noe spesielt utav rommet :p Mulig vi pynter opp med litt barnebilder eller noe etterhvert :)
 

kattemamma

Lei av å elske
Storesøster har fått barnerom med hagetema. Planen for lillebrors rom er at det skal ha undervannstema, har ikke kommet så langt med det ennå, men blir etterhvert tenker jeg. Har ihvertfall malt rommet så er stort sett dekorasjon og litt møbler som mangler.
 

Lille trille

Glad i forumet
Ja :)! Mangler kun et høyt skap til å oppbevare leker i, så er rommet ferdig! :) men rommet er såpass lite, at nesten alt av leker er i stua :) men det forandrer seg nok når hun blir eldre :)


Sent from my iPhone using BV Forum mobile app
 

Lille trille

Glad i forumet
Rommet er forresten rosa/ hvit tema :) 1 rosa vegg og resten hvitt:) møbler er hvite, ovale hyller som er i forskjellige rosa farger på veggen. Små sommerfuglhyller på veggen med pynt, en ramme med nyfødtbilder foreløpig og skal henge opp noen artige bilder som jeg bestiller på nett! Må bare få resterende;) å rosa gardiner mangler vi! Prøver å finne gode tjukke, men jammen ikke lett :p


Sent from my iPhone using BV Forum mobile app
 

Krica

Forumet er livet
Tilgangsansvarlig
VIP
Vi har et grønt jungelrom. Med wallstickers. Veldig fornøyd

Sent from my GT-N7100 using BV Forum mobile app
 

tally

Glad i forumet
Aprilbarna`15
Vi har også et kombinert gjesterom og barnerom. Skal imidlertid bytte ut enkelsengen med en utfellbar sovesofa, men får ikke så mye å si. Har hengt opp noen bilder, han har en reol og en kommode. Men det er det :)
 
Topp