Har dere lyst på skjult gruppe?

En tråd i 'Mars 2019' startet av Moderator Steffen, 10 Jul 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Hei alle sammen!

  Nå har jo dere allerede begynt å bli en god gjeng, som er aktive og flinke til å bruke forumet. Så bra!
  Håper dere har både nytte og glede av det! :)

  Det er litt tidlig enda for å snakke om skjult gruppe, men siden det hadde kommet noen spørsmål allerede - så tenkte jeg at vi bare kunne komme i gang med denne informasjonstråden i det minste! En skjult gruppe kan være kjekk å ha, for de av dere som har litt mer sensitive emner dere gjerne ikke vil skrive åpent om - eller av andre årsaker ikke ønsker å dele for mye på et åpent forum.

  Kravet for å få egen skjult gruppe, er 5000 innlegg. Dere har i skrivende stund 4523 innlegg, og det vokser stadig. Det vil si at dere mangler 477 innlegg før dere når kravet. Dette klarer dere raskt! Jeg har noen tips til dere, om dere ønsker å klare det enda raskere :D

  1. Skravletråden deres - bruk denne aktivt! Her kan dere skrive om alt mulig, enten det er relevant for svangerskap og baby eller om det handler om helt andre ting. Finfin måte å samle innlegg på, da dere gjerne kan kjøre samtaler inne i tråden også. Så lenge innholdet er mer enn ett enkelt punktum eller komma (søppelposter liker vi ikke!), så er kravet til innholdskvalitet veldig avslappet. Det kan gjerne være nok med et smilefjes som en respons på forrige person sitt innlegg.

  2. Våre leker - dette er det aller beste tipset jeg har til dere. Her er det MYE potensiale for å raskt samle innlegg. Her kan dere opprette tråder med enkle forumleker, som "Personen under meg" eller "navneleker" eller hva som helst annet dere kommer på. Snik gjerne litt i andre termingrupper, for å få tips til hvilke leker dere kan kjøre. Om dere får med dere mange på disse lekene, vil innleggstallet stige fryktelig fort. Heller ikke her trenger man tenke så nøye gjennom hva man skriver, og man trenger ikke være redd for å dele noe man helst vil vente med å dele. Dette er utelukkende for moro :)

  3. Hvor langt er du på vei i dag? - Kan være en fin tråd som kan oppdateres av mange daglig, og dermed samle godt med innlegg. Kan også være koselig å ha en slik tråd som påminnelse til seg selv at man faktisk raskt kommer seg videre i svangerskapet!

  4. Selvfølgelig fortsette å poste innlegg og tråder om det dere lurer på, svare på andres spørsmål og tanker, og generelt sett være aktive.
  I tillegg vil jeg oppfordre dere til å begynne å tenke på en tilgangsansvarlig, som tar ansvaret for å ta kontakt med Forumansvarlig Tamara når dere har nådd 5000 innlegg. Dersom dere skal endre litt på kriteriene som er satt for å bli medlem i skjult gruppe, kan dere gjerne ta en diskusjon på dette også allerede nå.

  Til slutt tenkte jeg å forklare de to lekene jeg har brukt som eksempler i punkt nr. 2, slik at dere kan få en liten flying start på dette om dere ønsker:

  Personen under meg...
  Dette er en utrolig enkel lek, som enkelt samler innlegg. Trådstarter setter i gang leken med å skrive en påstand om den neste som poster i tråden. "Personen under meg er gravid". Nestemann kommenterer da påstanden om seg selv, og kommer med ny påstand som da gjelder den neste som poster. "Ja, det er jeg! Personen under meg har hund." Sånn fortsetter leken, mens man samler innlegg og blir bedre kjent med de andre i gruppen.

  Denne finnes allerede, og du finner den her!

  Navnelek
  Denne finnes det utallige varianter og versjoner av! Denne varianten her, bruker siste bokstaven i navnene. Trådstarter begynner med et navn. Nestemann finner så et navn som starter på den siste bokstaven i navnet i forrige post. Eksempelvis, hvis trådstarter skriver "Eva", så må neste person finne et navn på A - og skrive "Adam". Slik fortsetter så leken. Grei måte å oppdage nye navn på :D

  Denne finnes allerede, og du finner her:
  For guttenavn
  For jentenavn

  Masse lykke til med innsamlingen av poster, dette klarer dere raskt - dere er flinke, og allerede godt på vei! Husk også at skjult gruppe, når den er på plass, er et supplement til det åpne forumet. Det er veldig greit å holde liv også i den åpne delen, og kanskje la den skjulte gruppen være for det man helst vil holde litt internt i termingruppen.
  Dersom dere vil lese litt mer "formell info" om skjult gruppe, kan dere lese denne tråden med informasjon til termingruppene.

  Ha en fortsatt strålende dag!
   
  Last edited by a moderator: 12 Jul 2018
  • Liker Liker x 1
 2. Hva er egentlig poenget med skjult gruppe?
  Det er et spørsmål vi får fra tid til annen. Her er et standard svar jeg har skrevet tidligere, som kanskje kan gi en liten forklaring på dette :)

   
 3. Tallene er oppdatert!
  Dere har gått opp over 600 innlegg siden i går :) Bra jobbet!
   
  • Liker Liker x 2
 4. Lykkeliten16 Glad i forumet Marsipanene 2019

  Ser ut som vi har passert 4000 innlegg nå!! Fortsetter vi på denne måten har vi skjult gruppe i løpet av uka!!
   
  • Liker Liker x 2
 5. Lykkeliten16 Glad i forumet Marsipanene 2019

  Kan du skrive litt mer om hva tilgangsansvarlig har I oppgave? Jeg ser det står at den skal si fra når vi er klare for den hemmelige gruppa, men er det mer enn dette?
   
 6. Jeg postet akkurat et innlegg i den andre tråden! :p
  Der finner du litt info - men spør gjerne om det er noe mer du vil vite! :)
   
  • Liker Liker x 1
 7. Tallene er oppdatert igjen! Dere mangler nå mindre enn 500 innlegg før dere kan få skjult gruppe.
  Når målet er oppnådd, må dere også ha klar en tilgangsansvarlig som sender PM til meg med hvilket navn dere har blitt enige om.
  Det er også lurt at dere diskuterer reglene for skjult gruppe. Standardreglene finner dere i den andre tråden om "Navn på termingruppe", og der beskriver jeg hvilke muligheter dere har for å endre på disse. :)
   
 8. Ganske_kul Forelsket i forumet Marsipanene 2019

  Så gøy med skjult gruppe! Jeg har bare vært medlem her i noen dager, stemmer for å forkorte medlemstiden til to uker om det går an - blir så lenge å vente en hel måned for å komme med i skjult gruppe :p
   
 9. 4944 innlegg nå. Mangle drøye 50 innlegg før dere har passert kravet :)
   
 10. Frøken mini Betatt av forumet

  Jeg sliter med å finne ut hvor mange innlegg jeg har. Kan det være vanskeligere å finne det ut via mobilversjon
   
 11. Det skal la seg gjøre, men kan være litt vanskeligere, ja.
  Du har 62 innlegg i mars 2019 :)
   
  • Liker Liker x 1
 12. Frøken mini Betatt av forumet

  Takk for hjelpen[emoji16]
   

Del denne siden