Har dere lang reisevei til sykehuset?

En tråd i 'Februar 2020' startet av Jolanda, 7 Nov 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. ChristinaW Glad i forumet

  5 min :)
   
  • Liker Liker x 1
 2. Engodnrto Glad i forumet Marsboere 2020 Maiblomstene 2017 Sommerfuglene 2017 Februarbarna 2020

  Er raskere å gå til sykehuset for meg (10 min) enn å kjøre bil (med hva det innebærer å hente bil, kjøre rundt, parkere etc.). Men er nok raskere å kjøre når man har rier!
   
  • Morsom Morsom x 1
 3. Lysistrata Forelsket i forumet

  10 min med bil!
   
 4. Lille_Luring Forelsket i forumet MayDay2021

  Ca 45 minutter med bil på svingete veier :dead: Gleder meg ikke til turen, og håper på greit føre, men ikke bekymret for å ikke rekke frem i tide :happy:
   
 5. Sommernurkftw Elsker forumet MayDay2021 Februarbarna 2020

  30min, men det tar nesten lengre tid å parkere og betale for parkeringen så ikke man risikerer 5000kr i bot eller borttauing haha
   
  • Enig Enig x 1
 6. LightningII Glad i forumet Februarbarna 2020

  Vi var på sykehuset for innskrivning i forrige uke, og da brukte vi tre kvarter på å finne parkering :eek: er ikke redd for å ikke nå fram til sykehuset, men etter det blei jeg faktisk redd for at mannen skal gå glipp at fødsel fordi han er på parkeringsplassen :hilarious:
   
  • Morsom Morsom x 1
 7. FrkVerpesyk Gift med forumet Marsboerne2017 Februarbarna 2020

  Vi tar taxi i forbindelse med fødsel av samme grunn, jeg vil ikke stresse med at mannen ikke rekker det pga parkering!
   
 8. LightningII Glad i forumet Februarbarna 2020

  På Ullevål hadde de et «hemmelig» sted hvor man kunne stå noen timer hvis man var med på fødsel (fikk vite om det da vi var på fødselsforberedende kurs der), så da stressa vi ikke med det i det hele tatt, men nå har jeg stor forståelse for taxi ja:hilarious:
   
  • Liker Liker x 1
 9. Jolanda Forumet er livet Desemberlykke2017 Februarbarna 2020

  .
   
  Last edited: 5 Sep 2020
 10. Jolanda Forumet er livet Desemberlykke2017 Februarbarna 2020

  .
   
  • Liker Liker x 1
  Last edited: 30 Aug 2020
 11. Toffifee Forumet er livet Januarlykke 2020 Februarbarna 2020

  Åi, hjelpes! Kjenner jeg er glad jeg skal føde på et lite lokalsykehus med parkeringsplass rett utenfor :wideyed: Hvilket sykehus tilhører du?
   
 12. LightningII Glad i forumet Februarbarna 2020

  Det var på Bærum. Var på dagtid da, 12-13tida. Vi spurte om det var noe spesielt som skjedde den dagen, men jordmora på føden sa det var sånn hver dag, og anbefalte å beregne god tid.

  Så på den innskrivninga så lærte jeg at 1) denne fødselen bør ikke starte midt på dagen; og 2) vi må beregne bedre tid denne gangen:hilarious:
   
 13. Hjertemor Forumet er livet Tilgangsansvarlig Mailykke 2018 Sommerfuglene Himmelbarn Februarbarna 2020

  enig, jeg er på Bærum en gang i uken, og jeg tar av 45 min ca på å finne parkeringsplass, men det er kun om man vil ha på den nærmeste plassen da. Men ellers er det alltid ledig på den nederste :) men ja heldigvis skal jeg bli kjørt den dagen jeg skal føde, og de skal ikke bli med så det hjelper. Men ja om mannen slipper av den ved sykehuset så kan han parkere nederst så tar det kun for et normalt menneske ut bekkenløsning fem min å gå opp. ❤️☺️
   
 14. LightningII Glad i forumet Februarbarna 2020

  Dette var på Bærum. Så jeg føler igrunnen ikke at det er sånn kjempestort... :wacky:
   
 15. LightningII Glad i forumet Februarbarna 2020

  Godt å høre at det pleier å være mere ledig på den nederste parkeringa da! I forrige uke var det fullt over alt. Fant plass tredje runden på nederste plassen :hungover: Jeg er ikke genuint bekymra for at det ikke skal ordne seg altså, men greit å vite hvor vanskelig det faktisk kan være med parkering der!
   
  • Liker Liker x 1
 16. Spinell Flørter med forumet

  40-45 min! Er ikke så bekymret for å ikke rekke sykehuset, er mer bekymra for alle fartsdumpene som er på veien! Syns det er ubehagelig å kjøre over dem nå, lurer på hvordan det blir med rier og det hele :hungover:
   
 17. Første-20 Betatt av forumet Junilykke 2020 ♡

  Det kan ofte være ledige plasser på Martina Hansen rett borti veien, selvom det er fullt på Bærum, så det kan også testes ut :)
   
 18. LightningII Glad i forumet Februarbarna 2020

  Mannen også foreslo det, vi er på babysvømming der hver uke, og finner alltid plass :) men nå mens de bygger ut så er det jo type 10 parkeringsplasser der, jeg tenkte at sjansen var så liten, så vi prøvde ikke:hilarious:
   
 19. Første-20 Betatt av forumet Junilykke 2020 ♡

  Åja! Visste ikke at de holdt på med bygging, da er det vel ikke så mye håp der heller.. Dere får parkere ved kirken da :hilarious:
   
 20. LightningII Glad i forumet Februarbarna 2020

  Kan jo godt hende det hadde funka. Jeg tenker at parkering er mannens problem:hilarious: ellers planlegger jeg å starte fødsel sånn på kveld/natt, sånn at det er lett å finne parkering. Regner med at ungen veit å innrette seg, hahahaha!
   
  • Morsom Morsom x 2

Del denne siden