Har dere handlet inn noe enda? Evt hva?

En tråd i 'Juni 2021' startet av Mini4, 5 Feb 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Jozo Elsker forumet JuniJubel2021 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Veldig enig! Brukte aldri verken ammepute, vippestol, nyfødt sete til tripp trapp eller babynest som var "must haves". Hadde stort sett en baby som kun ville være tett på mamma og hvis jeg kunne legge han fra meg synes jeg det var viktigere å la han få bruke tiden på gulvet. Glad jeg fulgte magefølelsen og avventet og dermed sparte penger:happy: kjøpte close caboo som nesten ble ubrukt men fikk derimot låne bæresele av ei venninne som ble brukt mye.
   
 2. endeli'85 Forelsket i forumet

  Dette er nr 3 så har mye fra før, må gå gjennom klær og størrelser da de andre er født vinter og vår. Ellers har jeg kjøpt noe nytt av klær, det er alltid litt kos. Har også kjøpt en brukt leandervugge som jeg er veldig fornøyd med.

  Vi trenger
  Nytt bilsete til eldste
  Vogn(har en fra første, men den kan ikke snu sittedelen og det savnet jeg veldig den gang)
  Ny madrass til stellebenk

  ellers ryker det sikkert på noe mer etter hvert:happy: heldigvis er butikkene åpne(forhåpentligvis) etter juni også
   
 3. Løveunge Forelsket i forumet JuniJubel2021

  Har Kun kjøpt vogn, og trenger vell det meste da storebror er en del år eldre. Tatt det rolig, men kjenner nå jeg stresser litt med å komme i gang.. hehe.. Planen er at det meste skal være klart innen månedsskiftet april/Mai:

  Trenger Bilstol, seng, evt vugge til å ha i stuen, stellebord/stellepute, gulpekluter, badebalje +++.

  Selvom det frister å kjøpe inn alt mulig vil jeg nok avvente med flere ting, som f.eks brystpumpe, vippestol (dette trenger babyen ikke så tidlig).
  Må gå gjennom klær fra førstemann og se om det er noen bodyer/pyjamas som kan brukes. Første er vinterbarn så usikker på hvor mye som kanskje blir for varmt for kommende sommerbaby.
   
 4. Nette98 Blir kjent med forumet JuniJubel2021

  Uke 21+6: kjøpt inn bilstol med adapter, sovepose, møbler til babyrommet, div klær, sammenleggbart badekar, mitt første år-bok.. blant annet! Vogn skal kjøpes straks da det er lang leveringstid ❤️
   
 5. Nette98 Blir kjent med forumet JuniJubel2021

  + vippestol
   
 6. Empe Flørter med forumet JuniJubel2021

  Jeg klikket litt i dag og kjøpte barnevogn og stellebord! Hadde tenkt å avvente en stund med vogna, men så var den vi ville ha limited edition, og det var siste igjen i området (bortsett fra utstillingsmodellen) :shy: Så da måtte jeg bare slå til! Krysser fingrene for at den faller i smak :woot::hilarious:
   
  • Morsom Morsom x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Lykkeli35 Betatt av forumet JuniJubel2021

  22+2 og mitt andre barn. Har kjøpt vugge til stue, bedside crib og barnevogn. Kjøper mye brukt, handler derfor ettervært som det dukker opp gode kjøp på finn :happy: Unnet meg ny barnevogn denne gangen, da jeg kjøpte brukt sist :love017 Har også fått en del klær i hus, da vi arver fra slekta. Gleder meg til å se igjennom, vaske og få på plass, men føler jeg må vente litt før jeg tar helt av med nestingen xsmile9
   
 8. endeli'85 Forelsket i forumet

  Så gøy! Hvilken vogn ble det da?
   
 9. RagFro Flørter med forumet JuniJubel2021

  Nå endte jeg opp med å bestille det meste av det vi trenger til mini... selv om jeg egentlig hadde tenkt å vente til nærmere uke 30 eller så :wideyed:

  Så nå er vogna (NXT90) i hus, samt bilstol (Besafe izi go modular x1)!
  Det som er på vei i posten er base til bilstolen, BabyBjørn vippestol, stokke tripptrappstol med nyfødtdel, ergobaby embrace, dyne og litt babyting fra 40% salg på Kid.

  Fikk også kjøpt en del plagg på salg fra hust&claire. Fikk de i posten i dag, og de var skikkelig fine! Så anbefaler å ta en titt på feks dressmykid!

  Mangler egentlig seng og stellebord nå? Noen som har noe å anbefale av stellebord? :wacky:
   
 10. Srh Gift med forumet Sommerfuglene JuniJubel2021

  Av stellebord anbefaler jeg stellematte på vaskemaskina :D
   
  • Enig Enig x 3
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 11. RagFro Flørter med forumet JuniJubel2021

  Hvordan gjør dere det med bading? :) Balje eller noe annet?
   
 12. Junijubel Glad i forumet JuniJubel2021

  Har Stokke Flexi som vi bruker til eldstemann, men syns det spedbarnsinnlegget var så skranglete da hun var baby. Så nå har vi kjøpt en egen babybalje i tillegg, som føles litt mer stabil :hilarious:
   

  Vedlagte filer:

 13. Srh Gift med forumet Sommerfuglene JuniJubel2021

  Badebalje med babyinnlegg :)
   
 14. Empe Flørter med forumet JuniJubel2021

  Hehe, endte opp med Bugaboo fox 2 classic:happy: Vurderte veldig emmaljunga nxt90, men fant ut at den var litt tung og vanskelig å finmanøvrere i forhold til bugaboo. I alle fall for min del, fant ut at jeg er fryktelig svak :hilarious::hilarious:
   
 15. endeli'85 Forelsket i forumet

  Håper du blir fornøyd, mange som skryter av bugaboo!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 16. Prais Flørter med forumet JuniJubel2021

  Den siste tiden har vi virkelig fått opp dampen på innkjøp! Har fulgt med mye på finn.no og kjøpt ting som vi har på lista derfra. Til nå har jeg kjøpt ammepute (/gravidpute fra BBHugme), moseskurv, vippestol og newborn seat til stokke tripp trapp. Fytti så mye penger vi har spart på å kjøpe brukt!
  I tillegg kjøpte jeg et par bodyer, tights og pysjer på nyttårssalg. Venter med å kjøpe mer klær, for tror det er familiemedlemmer som ønsker å kjøpe inn litt :) kjøpte også babycall på salg etter jul.
  Så føler vi er godt i gang nå når jeg er 21+1. xsmile3
   
 17. Babyglad:) Blir kjent med forumet

  Ikke kjøpt noen ting enda.. får arve bilstol, vogn har vi fra før. Stellebord fikk jeg av ei venninne. Vi har alt av klær til begge kjønn. Men har sortert ut det som kan brukes på sykehuset, siden vi ikke vet hva det blir. Også skal jeg bruke litt tid på å sortere riktig klær til kjønn slik at noe er vasket og klart:) Ellers vet jeg ikke hva mer jeg må ha siden det blir sommer barn:) Blir jo værende mye ute, så regner med man merker behovet etterhvert:) Syr en del klær, å skal sy babynest å sengeslange tenkte jeg. Merker jo at tiden nærmer seg så stas å holde på med litt:)
   
 18. Løveunge Forelsket i forumet JuniJubel2021

  Det er 25% salg på barnashus.no i dag, så slo til med å kjøpe bilstol + base, sprinkelseng, badebalje med babyinnlegg og koppholder til vogn. Sparte en del på det :D
  Vogn har vi allerede kjøpt.
   
  • Liker Liker x 2
 19. Paeonia Glad i forumet Himmelbarn JuniJubel2021

  Så gøy, fikk akkurat mail fra de jeg også. Nettshopping here i come :hilarious: Hvilke badebalje med babyinnlegg gikk du for? :D
   
  • Liker Liker x 1
 20. Løveunge Forelsket i forumet JuniJubel2021

  Gikk for Stokke sin flexi Bath, synes det er praksis at man kan slå den sammen når den ikke er i bruk. Tidligere hatt badebalje fra IKEA men synes de tar stor oppbevaringsplass.
  Kjøpe ikke Stokke sitt babyinnlegg, likte ikke det helt, så valgte en av de andre :)
   

Del denne siden