Ha har dere i julekalenderen til en 12-13 åring?

En tråd i 'Høytider' startet av My heart, 10 Nov 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. My heart Flørter med forumet

  Gutt..
  jeg aner ikke hva vi skal finne på

  Forslag?
   
 2. Virrehøna Forumet er livet Desemberskatter 2016 Januar 2017

  Kinder eller dumble eller noe sånn kalender? Sjokolade må jo være greit??

  Eller tenker du pakke kalender??

  Never mind, så at du spurte om hva man har inni.

  Vanskelig i den alderen altså.. alt er jo så dyrt..
   
 3. Kengu Forumet er livet VIP

  Jeg har
  Fortnite alarmklokke
  Stempel
  Mobildeksel
  Pennal
  Klistremerker
  Godteri
  Fortnite musematte
  Billetter
   
 4. krølle... Forumet er livet August 2018

  Bakedag, filmkveld, besøk til pepperkakebyen, valgfritt nytt spill på mobil/iPad, 2 timer spilltid med en av foreldrene, deltakelse på voksenkveld, boxere, sokker. Og innimellom der små godteri eller en pepperkake...
   
 5. Eliz92 Forumet er livet Marsmellows-15 Februarhjertene2017 Februarlykke 2015 Januar 2017

  Sist gang jeg fikk pakkekalender når jrg var i den alderen fikk jrg julepynt og glitterlimer. En og en lim.. det var en billig kalender hvor alt ble brukt. Da hadde jeg lyst å lage scrapbook.. men ser at flere av forslagene her er veldig kostbare ting..
  Tenker det er greit å tenke på interesser hobbyer og hva de trenger som ikke koster noe særlig. Trenger de noe skoleutstyr? Blyanter osv. Ny tannkost ? Viskelær? Tackit for å henge noe opp på veggene? Selvfølgelig kjekt med familieaktiviter, men usikker på om en 12-13 åring faktisk har lyst til det? Kommer selvfølgelig Ann på hvordan man har det ellers.
  En adventskalender trenger ikke å være kjempe gøy og kul... er julaften man skal få gaver. Mye kjekkere å få gaver om man ikke har kjempe høye forventninger... det kan man får man av dyre kalendergaver. Snop er ganske poppis så en sjokoladekalender kan være super.
   
 6. Kengu Forumet er livet VIP

  Hvilke forslag er så dyre ?
  Hvor mye man gir må forøvrig få være opp til hver enkelt , vil velger å fi skikkelige ting isteden for ræl og ting som ikke blir brukt
   
 7. Eliz92 Forumet er livet Marsmellows-15 Februarhjertene2017 Februarlykke 2015 Januar 2017

  Men hvorfor ikke gi de skikkelige tingene til jul? Hvorfor skal alt komme i kalenderen? Hvor mye penger planlegger du å bruke da på advent kalender vs julegave? Her er der ganske store variasjoner hos ulike familier.

  Hvis jeg ser på din liste fks: jrg ville heller ha gitt fortnite alarmklokke i julegave og billettene. Ikke st jeg vet hva billettene er til osv. Men det er meg.

  Det jeg tenker er at vi noen ganger gjør oss bjørnetjeneste ved å gi dem dyre kalender gaver og julegaver. Man bygger opp forventningene veldig høyt og dem kan bli veldig kravstore og kontrastene blir veldig store mot dem som ikke har der slikt hjemme. Det er greit de lærer litt verdien av penger også, før de en dag står på egne bein og skal kjøpe mer enn de har penger til.

  Men nå er jeg ikke ute etter en veldig stor diskusjon..
   
 8. Kengu Forumet er livet VIP

  Vel man velger som sagt selv
  Å vel en alarmklokke til 40 kr er absolutt ikke noe jeg gir til jul
  Teater går vi på før jul uansett men han får da billett i kalenderen
  Han er definitivt ikke kravstor selv om vi velger ordentlige ting, alt kommer definitivt ikke i kalenderen, gavene vi gir koster mye mer enn det hver gave i kalenderen koster og det er sånn vi velger det.
  Skjønner ikke hvorfor man skal mene så mye om hva andre gir jeg da
   
 9. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  Enig. Og ærlig talt, så er jeg så lei av at alle skal ta hensyn til at "noen ikke har det slike hjemme". Vi har i mange år hatt sjokoladekalendere til en tier, mens venner har hatt pakkekalendere med staselig innhold - det har knapt vært et tema. Hadde det kommet opp, hadde mine unger fått beskjed om at verden er urettferdig noen ganger.

  I år får alle bortsett fra minstemann pakkekalendere. Jeg har tid og overskudd til det i år. Og ja, jeg gir heller noe ordentlig, i stedet for ræl. Det sagt, så trenger ikke ordentlig være noe annet enn et par kule sokker, en deo (som de uansett får), en t-skjorte kjøpt på salg osv.

  Til HI:

  Mine tre eldste får blant annet:

  Deo
  T-skjorte
  Lue
  Krus
  Kule sokker
  Godteri
  Caps
  Reflekser
  Sminke (jentene)
  Litt hobbystæsj
   
  • Liker Liker x 1
 10. Kengu Forumet er livet VIP

  Nettop
  Ja kule sokker gir visst jeg også i år
   
 11. My heart Flørter med forumet

  Takk for tips! Minsten har fått kalender fra forskerfabrikken i år. Dyr, men tror den faller i smak. Har kjøpt en haug med boksere til barna fra hunden vår i julegave.. men deo og hårvoks og den slags hadde nok falt i smak hos tenåringen
   
 12. krølle... Forumet er livet August 2018

  Vi hadde kalender fra forskerfabrikken i fjor. Var mye artig der [emoji1303]
   
 13. My heart Flørter med forumet

  Så bra :) håper den er bra i år også, virker som det er masse gøy i den
   

Del denne siden