Hårvekst

En tråd i 'Helse og velvære' startet av Vinterbarn16, 10 Mai 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Vinterbarn16 Gift med forumet It's gonna be May 2019 Februarlykke 2016

  Etter jeg gikk gravid første gangen fikk jeg skjegg :hungover: Tenkte det kom til å gå seg til, men det har det ikke gjort, nå 4 år senere og enda et svangerskap sliter jeg med det enda, har pleid å fjerne det med epilator, helt lyse hår, men nå de siste mnd. får jeg mye utslett når jeg gjør det, så nå er det pest eller kolera føler jeg.. Renser huden før, slik jeg alltid har gjort, og sminker meg ikke etterpå.
  Noen med liknende opplevelser og har funnet noe som hjelper? Tenker jeg skal ta det med legen, men har ikke kommet så langt.
   
 2. Neidajoda Elsker forumet Marsboerne 20 18

  Hvor mye er det snakk om? Såpass mye at det er for mye å ta det med pinsett? Jeg har også noen skjegg her og der, og jeg bruker pinsett på dem. Epilatoren "krafser" jo på all huden den er i nærheten av, så den holder jeg unna ansiktet.

  Tror nok det er ganske vanlig å få litt endret kroppsbehåring. Ikke bare ifbm svangerskap og fødsel, men etterhvert som man blir eldre, får de fleste mer skjegg og bryn og uønsket hårvekst hist og her, ettersom hormonnivåer endrer seg i kroppen.
   
 3. Vinterbarn16 Gift med forumet It's gonna be May 2019 Februarlykke 2016

  Mer enn at jeg kan bruke pinsett.. Jeg har vokset før også, men får de samme røde prikkene av det, fikk ikke det av epilatoren før :/
   
 4. Neidajoda Elsker forumet Marsboerne 20 18

  Hm, kjipt :/ Smører du noe på etter du har epilert? Jeg smører som regel leggene med en svalende fuktighetskrem etter epilering. Det hjelper mot røde prikker. Jeg bruker aloe vera-krem, men vet ikke om det er anbefalt i ansiktet? Kanskje after-sun-krem hjelper? Det er jo også kjølende og fuktgivende?
   
 5. Vinterbarn16 Gift med forumet It's gonna be May 2019 Februarlykke 2016

  Tja, er ikke helt sånn som man får på leggene, mer sånn kviseaktig som varer frem til jeg er nødt til å ta håret på nytt :/ kanskje det finnes en annen type voks eller liknende jeg kan bruke, hadde håpet kanskje det var så enkelt som noen piller eller noe som kunne gjøre det mindre sjenerende, men det er vel for mye å håpe på :/
   
 6. Evlina Elsker forumet Oktoberfruene 2018 Assistert-jentene

  Det er en grunn til at mange menn bruker aftershave etter barbering, alkoholen renser porene og hindrer møkk i å komme. Så det du kan gjøre er å rense med noe som inneholder alkohol. Utrolig nok så funker vibratorrens godt på andre deler av kroppen som bikinilinja og omegn, men om jeg ville ha putta det i ansiktet er jeg heller usikker på. Men om du har noe sminkefjerner med en liten andel alkohol så kan det jo være verd å prøve, om du tåler det hvertfall..
   
  • Liker Liker x 1
 7. Vinterbarn16 Gift med forumet It's gonna be May 2019 Februarlykke 2016

  Ja, det kan jeg hvertfall prøve :)
   
 8. Veivalsa Forumet er livet Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Ville ha prøvd barbering med skum rett og slett, jeg blir veldig rød når jeg ikke bruker barberskum. Vask huden med kjølig vann etterpå og smør på en fuktighetskrem, gjerne parfymeri. Vet min samboer som sliter med eksem og tørr hud i ansiktet ikke kan bruke etterbarberingsvann, så han bruker parfymefritt skum (fra coop) og en parfymeri hudkrem. :)
  Håper du finner noe som fungerer ❤️
   
  • Liker Liker x 1
 9. 3Musketerer❤ Betatt av forumet Påskekyllingene 2020

  Pleier å bruke hårfjerningskrem på ansiktet, funker selv med masse hår. Syns det er mye bedre:)
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden