Håper på ny spire....

En tråd i 'September 2012' startet av lykken81, 25 Apr 2011.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. lykken81 Flørter med forumet

  Oppretter en tråd her i håp om at jeg skal få en spire i løpet av september 2012... Hehe, synes det høres så fint ut, men vi får nå se hva tiden vil vise;)
   
 2. *FrøkenA* Glad i forumet

  Hei :)

  Håper på en spire som kommer rundt denne tiden jeg også,har bare et lite problem... Jeg må få med samboeren min på det :p Håper vi sees!
   
 3. Linka_lill Flørter med forumet

  Hi hi, det ser ut som det er flere av oss som er inne på denne tanken.
  Jeg hadde termin i september 07 med min første og nå planlegger vi nr 2- Så hvorfor ikke prøve å få en ny spire som skal komme i september denne gangen også?
  Jeg har sluttet med p-pillen på samme tid som sist (helt tilfeldig at det ble slik), så det blir spennende å se hva som skjer og om det skjer noe.

  Gøy å være tilbake på forumet til babyverden igjen.
   
 4. *Cilla* Flørter med forumet

  Hei! Håper også på en spire som kommer i september 2012 er bare såååå babysyk.....
   
 5. bella32 Betatt av forumet

  Slenger meg med her jeg....nå er jeg og mannen enige om å begynne å prøve igjen :) Fra før av har vi en flott gutt som blir to i oktober. Håper det blir mange av oss her inne ;)
   
 6. *Nyperose* Guest

  Kanskje jeg og kommer inn her...
   
 7. bella32 Betatt av forumet

  Da krysser jeg fingre og tær for oss jenter :) Må si jeg får litt sommerfugler i magen ved tanken. Nå har jeg også begynt på folat!!
   
 8. *Nyperose* Guest  bella22 skrev:
  Da krysser jeg fingre og tær for oss jenter :) Må si jeg får litt sommerfugler i magen ved tanken. Nå har jeg også begynt på folat!!

  Hihi jeg og, tok min første i dag =)
   
 9. Tinga Andre møte med forumet

  Heisann alle sammen! Håper også på å komme inn her. Samboeren min og jeg har bestemt at det blir pilleslutt 1.desember, så da er det en liten sjanse for at det blir septembergull på oss. Vi har en datter fra før som blir to år i november, så vi har forsåvidt ingen hast med å bli gravide. Men det hadde vært kos om hun fikk bli storesøster før hun ble tre år. Lykke til til dere andre her inne!
   
 10. missmini Blir kjent med forumet

  Jeg og har et stort ønske om at jeg skal inn her, og bli her denne gang:-)
   
 11. bella_lianda Glad i forumet

  Ønsker dere masse lykke til jenter! Vi har selv begynt å prøve så kan hende spiren sitter snart men har ingen hastverk så kan jo hende jeg ender her..
   
 12. Nanne-Mi Venter min tredje skatt <3

  Håper på en plass her jeg også :) Har bestilt time for å ta ut spiralen i dag, og fikk ihvertfall garanti på at det ble før jul :D På tide å gi minsten en lillesøster eller lillebror snart! Og så er vi SÅ KLAR for et nytt familimedlem :D
   
 13. Tinga Andre møte med forumet

  Var hos legen i dag og fikk henvisning til røtgenmåling av bekkenet. Hun mente at det kunne ta litt tid før jeg fikk innkalling så det er mulig at det ikke blir prøving i desember likevel. Hadde litt trøbbel ved forrige fødsel så jeg ble anbefalt å sjekke at bekkenet er bredt nok før neste graviditet. Så da får vi bare vente, og håpe innkallingen kommer raskt. :o) Men jeg holder meg her hos dere en stund til. 
   
 14. Istid Elsker forumet Marshmallows2021 Januarlykke 2019

  Håper også på å komme inn her, krysser fingrene :)
   
 15. SleepingBeauty Elsker forumet Sommerfuglene <3

  Jeg slutta på prevensjon i mars, så nå begynner vi å bli utålmodig... Håper å bli gravid denne syklusen (som alle andre sykluser jeg har hatt etter mars..) og krysser fingrer og tær, for meg selv og dere andre.. :-)
   
 16. FlowerGirl Betatt av forumet

  Da ble det ikke noe august-spire så da håper vi på en september-spire i magen! :) Krysser fingre og tær for oss alle som håper ;)
   
 17. Celin Marie Elsker forumet

  Lykke til :)
   
 18. Gladfisk Første møte med forumet

  Da er jeg også klar for et nytt gull. Jammen kom ikke gubben i forrige uke og sa han var klar;) Så da ble det litt hygge under eggløsning i helga. Tvi tvi!
   
 19. Gladfisk Første møte med forumet

  Opplevde forresten litt bløding etter samleie. Noen som har opplevd det samme under eggløsning?
   
 20. nnugni Glad i forumet

  håper på septemberbarn vi også lille jenta vår er oktober barn og jeg er augmin mann er okt han også
  så ja hvorfor ikke en i sept så ble det en skikkelig høst bursdags famillie
   

Del denne siden