Håndarbeidstråden

En tråd i 'Desember 2019' startet av Smultring, 17 Apr 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Smultring Glad i forumet Julegavene 2019

  Her kan vi dele og skravle om det vi strikker/hekler/syr :joyful: Fint å bli inspirert av andre!
   
  • Liker Liker x 2
 2. Kitty2019 Elsker forumet Tilgangsansvarlig Novemberbarna 19 Julegavene 2019

  Jeg holder på med en tunika til meg selv, oppskrift fra Viking Garn. Begynte to dager før jeg fant ut om spiren, og fant ut at det passet jo greit med noe som var ganske vidt rundt livet :p
   
  • Liker Liker x 1
 3. Smultring Glad i forumet Julegavene 2019

  Har en romper som jeg begynte på for lenge siden, mangler bare montering, og må gjøre ferdig den ene øreklaffen på ei lue jeg begynte på før jul :rolleyes:
   
 4. Fionnu Elsker forumet Novemberbarna 19 Julegavene 2019

  Driver ikke med håndarbeid selv, men har en svigermor som gjør og som nok blir ivrig etter hvert til å strikke litt, første barnebarn og hun har allerede begynt å se på oppskrifter :hilarious: Så kjekt å hente litt inspirasjon fra hverandre :happy:
   
 5. Smultring Glad i forumet Julegavene 2019

  Veldig koselig med bestemorstrikk! :Heartred Regner med det blir fra både mamma og svigermor her. Og litt fra meg selv ;)
   
 6. ceme Forelsket i forumet Julegavene 2019

  Jeg kan ikke strikke, men hekler litt.
  Har begynt på et babyteppe til lillevenn, i gult siden jeg ikke vet kjønn. Har heklet det i oldemorruter og allerede ferdiggjort 22/35 ruter! :Heartred Aldri før har jeg heklet et babyteppe så fort som når det plutselig ble til oss selv!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Smultring Glad i forumet Julegavene 2019

  Er litt ekstra motivasjon i å lage noe til sin egen baby :joyful: Har heklet veldig lite, men tror jeg skal ønske meg et sånt teppe fra ei venninne :shy: Og fra mamma skal jeg ønske meg babynest, hun er flink til å sy!
   
 8. ceme Forelsket i forumet Julegavene 2019

  Ja, det er tydeligvis det.. Jeg startet på et til ei venninne, hun fikk baby i februar og det er enda ikke ferdig. Fortalte henne det aldri heldigvis, hehe.. Så greit at de i omgangskretsen er flink på forskjellige ting, så du har noen som kan sy, noen som kan hekle osv. :)
   
 9. Smultring Glad i forumet Julegavene 2019

  Hehe ;) Har også et strikketøy liggende som skulle vært til en baby som nå er blitt altfor stor til at det passer :hilarious:
  Ja, fint å bruke de som man har rundt seg, særlig når de syns det bare er kjempehyggelig :joyful:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 10. Smultring Glad i forumet Julegavene 2019

  Tenkte kanskje å begynne med et prosjekt til meg selv før jeg setter i gang med babystrikk :happy: Fant en oppskrift på en sånn løstsittende genser med store masker, passer bra til å ha over på kjølige sommerkvelder :happy: Og er jo ganske enkelt å få til! Blir i såfall første gang jeg strikker genser.
   
 11. FruUndercover Forumet er livet Novemberbarna 19 Julegavene 2019 Desemberskattene 2014

  Jeg skal lære meg å strikke nå!!! Eller, jeg kan strikke, men er på kopptuenivå. Strikket mange kopptue da :happy:
   
 12. Smultring Glad i forumet Julegavene 2019

  Bra utgangspunkt det da! Jeg har tidligere bare strikket sokker og luer :happy: Og har lite erfaring med å følge oppskrifter. Har brukt YouTube flittig når jeg følger oppskrifter og lurer på hvordan man skal strikke alle de ulike maskene... Denne romperen er det første jeg strikket etter oppskrift:
  https://www.sandnesgarn.no/romper-6
   
 13. Smultring Glad i forumet Julegavene 2019

  Noen som tilfeldigvis har KK fra to måneder siden liggende? Med Lisa Aisato på forsiden. Skulle gjerne hatt oppskriften på den genseren som hun har på seg der :D Den er i bladet, men finner ikke bladet mitt :(
   
 14. Kitty2019 Elsker forumet Tilgangsansvarlig Novemberbarna 19 Julegavene 2019

  biblioteket har ofte disse bladene liggende :D spør dem?
   
  • Liker Liker x 1
 15. Smultring Glad i forumet Julegavene 2019

  Fant bladet med oppskriften! Skal handle inn garn i dag, spent på om jeg klarer å strikke min første genser :rolleyes: Er i alle fall en overkommelig start :happy:
   

  Vedlagte filer:

 16. Kitty2019 Elsker forumet Tilgangsansvarlig Novemberbarna 19 Julegavene 2019

  Jeg holder på med denne
   

  Vedlagte filer:

 17. Kabakaba Elsker forumet

  Jeg har hekling som hobby nå. Holdt på med det i to år, og har blitt hekta, hehe. Nå holder jeg på med duker og bordpynt til bryllup i sommer. Blir nok en del babyklær, har pledd og to gensere alt, men pauset i babyhekling da jeg ikke ble gravid. Begynner nok på’n igjen snart. Hekler mest til meg selv nå, poncho og topper.
   
  • Liker Liker x 1
 18. Tessa88 Forelsket i forumet Julegavene 2019

  Er så masse fint å strikke/lage selv. Venter bare til UL før jeg begynner å lage noe til oss. Men klør i fi grense etter å starte!
   
 19. Smultring Glad i forumet Julegavene 2019

  Så fin! Passer bra til en voksende mage og ;)
   
 20. Kattedama Flørter med forumet Julegavene 2019

  Herlig tråd! Jeg driver og strikker på en genser til meg selv som jeg tror blir ganske stygg, men jeg tvinger meg selv til å fullføre et prosjekt før jeg begynner på noe nytt, ellers skjer det aldri.

  Jeg lovte en venninne å strikke en genser til henne også for en stund siden. Der er garn kjøpt inn så må jo gjøre det som neste prosjekt, selv om jeg klør i fingrene etter å begynne med babyprosjekter. Tenker starte med et lysegrått heklet teppe i babyull, men det blir vel fort en måned før jeg får kommet i gang med det.
   
  • Morsom Morsom x 1

Del denne siden