Jeg leser man ikke skal ha i seg gurkemeie, men det er jo en vanlig tilsetning i indisk mat. Er jo ikke sånn at man sjekker ingredientsene på absolutt ALT man kjøper... hva tenker dere?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Det er snakk om "terapeutiske doser" en skal unngå som gravid, dvs de mengdene som er i mat skal vere heilt ok.
Hvor står det at man ikke burde spise gurkemeie?
https://relis.no/sporsmal_og_svar/3-10681?source=relisdb
Den siden du linket til selger tinkturer med veldig konsentrerte mengder urter
Til matlaging går det altså helt fint å bruke krydderet.
Dette er et veldig vanlig krydder i andre deler av verden, de føder barn og tror ikke at de stopper å bruke et så normalt hverdagskrydder.
Tenker at hadde det vært farlig for graviditeten hadde faktisk det stått hos sikre og velkjente kilder
Håper indisk mat er ok, jeg har helt dilla på det! Beste maten i verden! Men liker ikke sterk smak, så er litt forsiktig med krydderene
Tenker det om ingefær og egentlig, det er jo enda vanligere enn gurkemeie. Men er vel slik at de aller fleste krydder er ok i mat, men at store mengder er noe annet? Men takk for linken da satser jeg på at alt er fint
Stemmer. Ingefærjuice og syltet ingefær til f.eks sushi skal gravide holde seg unna.
Ja, så 0,40% ingefær i en matrett er liksom ikke krise!