Gulrot til gulrotkake

Brud2013

Gift med forumet
Har prøvd foodprosessoren nå, men det blir sånne små terninger.
Men gidder ikke å stå å raspe 1 kg med gulrot på det fine på rivjernet...
 
Men tror dere det går bra med de små firkantene?
De er ganske små altså!
 
Hva gjør evnt dere?
 
Veit ikke, hvis de er veldig små blir det vel like godt stekt som raspa?! Jg pleier å raspe gulrøttene jg da, men jg bruker bare 500 gr til en kake[:)]
 
Bruker den grove siden på rivjernet. Kaka står så lenge i ovnen, så de blir mer enn møre nok til å spises i kake.
 
ORIGINAL: jenny77

Bruker den grove siden på rivjernet. Kaka står så lenge i ovnen, så de blir mer enn møre nok til å spises i kake.


sign!! + at jeg rasper 1,5 eple opp,mmmmmm
 
Okay, men da kan jeg bruke de små firkantene, for de blir ikke større enn den grove siden [:D]
 
Har du ikke sånn raspe-innsats på food-processoren din? En sånn plate som du setter oppi bollen? Hvis ikke hadde jeg nok revet for hånd (du skal ikke rive på fineste raspa) - synes det går ganske raskt å rive jeg da, og gjør det alltid for hånd
 
Back
Topp