Trebarnsmor<3
Forelsket i forumet
Hva bruker dere å grille, eller som tilbehør til grillmat? 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
På grillen (ikke alt på en gang):
- Har svin indrefile
- Marinert kyllinfileer
- Maiskolber
- Store sjampinjonger med baconost og hvitløk i hullet etter stilken
- Diverse pølser
- Grillribbe
- Lammecarre
- Koteletter
- Biff
- Paprika
- Hjertesalat delt i 2
- Tomat delt i to med parmesan på
- Andelår
- Diverse ferdig grillkjøtt fra butikken
- Vannmelon
- Banan med sjokolade inni i folie
- Diverse fisk i folie med grønnsaker
- Scampi
- Ildfast form med diverse strimlet rotgrønnsaker, krydder, urter og olje
- Vanlige burgere
- Fiskeburgere
Og sikkert mye, mye mer jeg ikke kommer på i farten, alt kan grilles
Ikke grillet tilbehør er ofte en salat av ett eller annet slag.
- Salet, vannmelon, fetaost
- Salat, røde druer delt i to, hvit castello, spekeskinke, balsamico og olivenolje
- Salet, agurk, mais, paprika
- Waldorfsalat
- Potetsalat
Og så videre

Det er ikke du den første som sierOkei, jeg kommer på middag til deg ila sommeren![]()
Hva griller vi ikke?
Vi griller svin, i form av koteletter eller filet grillribbe, eller steik, eller... Ja.
Vi griller oksekjøtt.
Vi griller kylling.
Vi griller et utvalg gode pølser. Og grillpølser.
Vi har grillet pizza også.
Og fisk.
Og burgere.
Og fiskeburgere, altså fiskekaker.
Og grillspyd med litt av hvert, det elsker jeg.
Vi griller ikke får, kom jeg på, for der er ikke vi (i alle fall jeg) så glad i.
Tilbehør er ofte enkelt med ris og salat og en saus, men liker også å grille poteter, halve poteter med krydder på, nam.
Eller så lager vi alu-pakker med potet, gulrot, sopp, løk, paprika, brokkoli og blomkål. Alle får ta det de vil. Grille maiskolber.
Vi griller ofte. Er været brukbart lages maten på grillen selv om temperaturen tilsier at vi spiser inne. Å grille er en måte å lage mat på som jeg synes er veldig god, ikke en "happening". Mannen er ikke vant til det hjemmefra. Vi er hos svigermor på ferie nå og innviet grillsesongen for henne forrige uke. Hun griller (eller altså, får mannen min til å gjøre det) et par ganger i løpet av vårt opphold på halvannen til to uker, hver sommer. Svigerfar bruker grillen vesentlig mer, men langt mindre enn oss. Det er høyst uvanlig at jeg lager middag inne dersom det ikke regner og kalenderen viser et sted mellom mai og august. Vi griller også i april og september, om været tilsier det.
