Neste uke er det bursdag her i hus og mange kommer langveis ifra, føler derfor press på at maten skal kunne spises av alle og at alle vil spise.
Men utfordringen er da at det kommer folk med intoleranse mot gluten og laktose samt ei som ikke spiser maten vi vanligvis spiser, dette er da et barn så vil ikke at det skal bli ekstra styr med mat kun til henne heller for vår jente som blir 5 år bryr seg ikke og spiser det meste.
Har funnet ut at vi kan prøve å grille i ovnen samt ha wienerpølser ved siden av, tanken er da å grille grillspyd, med oksekjøtt og med kylling samt type flintstek bare oksekjøtt og div grønnsaker og muligens steke hamburger i stekepanne.
Men noen som har gjort noe lignende og hvordan burde vi gjøre det?
Får ikke grillet vanlig pga flere ting.
Men utfordringen er da at det kommer folk med intoleranse mot gluten og laktose samt ei som ikke spiser maten vi vanligvis spiser, dette er da et barn så vil ikke at det skal bli ekstra styr med mat kun til henne heller for vår jente som blir 5 år bryr seg ikke og spiser det meste.
Har funnet ut at vi kan prøve å grille i ovnen samt ha wienerpølser ved siden av, tanken er da å grille grillspyd, med oksekjøtt og med kylling samt type flintstek bare oksekjøtt og div grønnsaker og muligens steke hamburger i stekepanne.
Men noen som har gjort noe lignende og hvordan burde vi gjøre det?
Får ikke grillet vanlig pga flere ting.