Gresk og tyrkisk yoghurt

millemari

Elsker forumet
♡ Maibarna ♡
Noen som bruker noen av delene? Hva er sunnest og hva smaker best? Og hva bruker du det til?
 
Jeg bruker tyrkisk minst karbohydrater. Jeg blander yoghurt og cottagecheese med litt funlight og spiser et godt mellommåltid eller har det som kos :-)
 
Jeg bruker gresk yoghurt, liker smaken og konsistensen. Bruker den til å lage ekte gresk tzatziki og andre dipper som jeg vil ha fast konsistens på. Dessuten er den veldig god naturell med honning eller crusli på toppen.
 
gresk er mer syrlig på smak enn tyrkisk.
ekte gresk inneholder mindre karbo ca.3gr per 100ml mot tyrkisk på rundt 5. Synes tyrkiske er mer fet/tykk konsistens enn gresk. trur den inneholder mer fett, men er usikker.
Begge er kjempe gode, ville prøvd begge og funnet ut hva du liker best. (jeg bruker begge deler alt ettersom.) men gresk er klar favoritt, liker selv best mer syrlig enn søtlig smak:-)
 
Back
Topp