Graviditetstest etter ivf innsett med eggdonasjon var negativ

En tråd i 'Prøver/gravid med hjelp av donasjon' startet av Eloise, 20 Aug 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Eloise Blir kjent med forumet

  Jeg dro utenlands, og fulgte alt etter boken, men nei negativ test. Mister litt troen på at vi kan få det til. Men vi får forsøke igjen. Tok testen 9 dager etter innsett. Det var et 2-3 dagers embryo.

  Noen som vet årsaker for at slike forsøk misslykkes? Jeg begynner å tro at det er noe feil med meg som de ikke har funnet. Kanskje embryoet ikke klarte å feste seg?

  Leit. Men vet ikke om jeg skal bare slutte å ta medisinene nå med en gang eller om jeg fottsatt må ta de?
   
 2. Dagni Flørter med forumet Assistert-jentene

  Jeg er ikke så dreven i testverdenen, men er det ikke litt tidlig å teste 9 dpo på et 2-3 dagers embryo? Tror ikke jeg ville gitt opp håpet enda! :Heartred

  Edit: Ser nå at du skriver 9 dager etter innsett, men det er vel fremdeles litt tidlig? Har du fått testdato av klinikken?

  Edit 2: Ser fra en post under at det er frozen transfer. Har hørt at det da tar lenger tid før test slår ut enn ved ferskforsøk :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
  Last edited: 21 Aug 2021
 3. Timi90 Elsker forumet Augustlykke 2022 ❤️ Assistert-jentene

  Det er fortsatt tidlig :happy: Og om det ikke går denne gangen betyr ikke det at det er noe galt med deg. Jeg er 30 år, alt er tipp topp med meg, og ble heller ikke gravid på første innsett. Så ikke mist motet, plutselig så går det!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Eloise Blir kjent med forumet

  Tusen takk for et fint svar. ❤. Dette fikk meg til å føle meg bedre. ❤. Ja 9 dager etter innsett er nok fortsatt tidlig. Har spottet ganske minimalt smått men menstruasjon har ikke kommet i dag. Skulle hatt menstruasjon i dag. Er vel fortsatt håp eller så kan det gå senere. Er jo bare 30 til 40 prosent sjanse å lykkes på hvert forsøk. Og plutselig kan det gå som du sier. ❤
   
 5. Eloise Blir kjent med forumet

  Jeg fikk vite av klinikken at jeg måtte teste etter 14 dager. Jeg testet etter 9 dager på fryseforsøk ❤
   
 6. NALA85 Forelsket i forumet Himmelbarn ♡Julekulene 2021♡ Assistert-jentene

  På det 10 forsøket satt det endelig hos meg :) er nå i uke 22 og er 35 år :)
  Ikke gi opp! ❤️
  Og håpet er ikke ute før menstrasjon er kommet

  Så anbefaler jeg deg og følge Mari på insta :)
   

  Vedlagte filer:

  • Hjertelig Hjertelig x 2
  Last edited: 23 Aug 2021
 7. Eloise Blir kjent med forumet

  Tusen takk for inspirasjon ❤. Det trøster å få høre de ordene som du skriver. Er glad for å høre at dere lykkes tilslutt ❤. Det har sikkert vært en tøff prosess, men du har holdt motet oppe og forsøkt igjen og igjen og igjen og igjen. Og selv om du ikke lykkes så klarte du å lykkes tilslutt. ❤❤❤En slik historie er god å høre. Jeg forguder mennesker som klarer å oppnå noe de må jobbe hardt for å få ❤. Noen har det så enkelt. De bare klekker ut unger nærmest. Livet er ikke rettferdig.


  Husker da jeg var yngre så spurte folk : når skal du ha barn? Og hvor mange? Det er slett ikke en garanti å få barn. Er ikke alt man bestemmer selv. Og man kan ikke velge tidspunktet.

  Jeg har en voksen datter og en voksen sønn fra tidligere forhold. Jeg fikk datteren på første forsøk på vanlig måte. Ingen ivf. Måtte igjennom en spontanabort og litt mer prøving for å få sønnen. Etter dette ble jeg aldri gravid igjen tross at meg og far til barna forsøkte i minst 6 til 7 år å bli gravide. Han fikk et barn to år etter bruddet . Det verste er at nå i nytt forhold så er mannen barnløs. Ingen barn. Noen i familien sa at det burde han bare leve med. Hvorfor skal dere ha barn når du har to voksne barn? Men hans drøm om eget barn rammer meg og. Jeg vet jo hvor stor den drømmen må være. Og jeg synes det er tankeløst å ikke forstå det. Men mine barn støtter oss og de håper og forstår oss ❤

  Vet legene om hvorfor dere ikke lykkes på 9 av forsøkene?

  Alt er bra med meg og han så forstår liksom ikke hvorfor det skal være så vanskelig.

  Takk for inspirasjon og jeg skal følge Mari på instragram ❤
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. NALA85 Forelsket i forumet Himmelbarn ♡Julekulene 2021♡ Assistert-jentene


  Det har vært en knall tøff kamp! ❤️
  Har rast i kjelleren etter hvert forsøk!
  Men ønske om og få barn har vært så stor at og gi opp har aldri vært et alternativ! ❤️

  Det må sies at vi mista i uke 20 i 2019 pga akutt morkakesvikt.
  Og hadde en xu i 2020.

  Har ingen anelse om hvorfor vi ikke har lykkes på di andre forsøkene, har prøvd forskjellige medisiner hver gang og ha hatt vanlig inseminasjon og hentet ut egg med fersk forsøk og fryseforsøk :)
  Jeg er frisk som en fisk og det er ikke noe galt med meg. Men jeg krevde før siste forsøket og få sendt inn vevs prøve av livmorhalsen. Og denne var også heilt fin. Men etter den vevs prøva satt egget endelig. Jeg tror at det arrvevet som ble etter den prøva gjorde susen.
  Men så har jeg bare blitt gravid i mars og april :yuck:
  Føla det er noe med di mnd :)

  Og på dette forsøket jeg nå er er gravid med brukte jeg ingen medisiner. Fant kun ut eggløsning nøyaktig med eggløsningstest :)

  Ikke gi opp!
  Ufrivillig barnløshet er et mysterium :banghead:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. Eloise Blir kjent med forumet

  Takk for at du deler din historie ❤. Du har hatt en tøff kamp. Og jeg forstår ikke hvorfor det skal være så vanskelig å bli gravid. Er det en mening med at det skal være det? Jeg forstår det ikke.

  Jeg er 44 år, og kan sikkert egentlig ikke forvente å bli gravid i min alder. Men jeg hadde en stor kamp om å få et tredje barn allerede etter at jeg fikk mitt andre barn. Da var jeg kun 23 år. Vi forsøkte ikke så hardt hele tiden
  Men forsøkte mer enn nok. Da jeg var 34 år ble jeg singel. Og problemet kom tilbake da jeg traff min nye mann som 40 åring. Han var barnløs.
  Alt er funnet bra med meg og. Men ble ikke gravid på første ivf. Og det var skuffende men det er jo uansett 40 prosent sjanse for å lykkes så jo flere forsøk jo bedre sjans sies det .Men nå er jeg 44 år og eldre men bruker eggdonasjon pga alderen og det gir meg 40 prosent sjanse på hvert forsøk. Men det med å ta en utskrapning kan kanskje være lurt for mulig embryoet har lettere for å feste seg da :) . Det tror jeg og.

  Håper på at svangerskapet ditt vil gå bra. Alt ser ut til å ha ordnet seg for deg heldigvis ❤. Men du hadde en tøff kamp. Fint å få høre din historie ❤❤❤. Takker så mye for at du delte den ❤
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
  Last edited: 26 Aug 2021
 10. NALA85 Forelsket i forumet Himmelbarn ♡Julekulene 2021♡ Assistert-jentene

  Ønsker deg masse lykke til videre :)
  Bruk forumet her til og få ut frustrasjon ❤️
  Det hjelper :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 11. Eloise Blir kjent med forumet

  Takker så mye ❤.

  Ønsker deg det samme. :Heartred

  Da jeg forsøkte å få barn i mitt tidligere forhold fra jeg var 23 år til forholdet tok slutt da jeg var 34 år, så sa en lege at jeg burde ikke skrive om det på forum for da var det vanskelig å lykkes. Jeg gjorde som han sa, men jeg gikk gjennom alle årene uten å lykkes. Vi forsøkte ikke ivf. Men pga erfaringen så velger jeg å gjøre det motsatte denne gangen. Skrive om det på forumet . Så helt enig med deg :) :Heartred. Det er mange som skriver om dette, og allikevel lykkes, ser jeg :) .Det er godt å få ut frustrasjonen. :D. Og man får jo mer håp og mot dersom man skriver om det, synes jeg. Samtidig som man får delt sine historier med hveandre.

  Gleder meg til nye ivf-forsøk . Regner blodprøven som negativ slik at jeg ikke blir skuffet, men vi får se. Dersom blodprøven som jeg tok i dag viser at jeg er gravid blir jeg gledelig overrasket og sjokket. Men ser uansett fram til nye forsøk, og slike som deg får meg til å tenke at det fins håp! :Heartred:flower
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
  • Optimistisk Optimistisk x 1
  Last edited: 26 Aug 2021
 12. Lysi Forelsket i forumet

  Takk for at du deler.
  Følger med da min historie ligner litt på din.
  Har ikke startet med DE ennå.
  Bare henter inn inspirasjon.
  For plutselig kan det bli aktuelt for oss også.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 13. Eloise Blir kjent med forumet

  Bare hyggelig ❤. Kjekt å dele :) . Og noen historier kan være ganske lik og da er det så fint å kunne dele og lese historier samt dele erfaringer/ og råd. Å ønske seg et barn er et stort ønske. Og det kan føles veldig meningsløst når ting som man skulle tro var naturlig, altså å kunne reprodusere seg ikke går. Men det ser ut som om det er problem hos mange. Noen i kortere periode mens noen er langtids-slitere. Or det fins de som må gi opp og. Men for mange så blir det barn etterhvert. Så det fins ofte håp i enden av tunellen :).

  Kjekt at du leser og kjekt å dele erfaringer her inne :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 14. RainbowDash Forumet er livet Vi som prøver :) Himmelbarn Assistert-jentene

  Trist at først forsøk på eggdonasjon mislykkes :Heartbigred

  Men jeg har troen på at det lykkes til slutt med unge friske egg:wav
  Noen ganger vil det ta noen forsøk, andre ganger går det raskt.
  Jeg er 41år nå og har prøvd i 5år nå, jeg orker ikke tanken på å prøve med mine egne gamle egg på ivf. Føler det vil kose mere, og med dårligere odds. Så vi går rett på embryadopsjon. Vi håper det gir oss det barnet vi lengter så sårt etter, gener er kun gener. Vi er nok mere opptatt av hva det vil tilføre vår familie.
   
 15. Høstsol Betatt av forumet JuniJubel2021 Assistert-jentene

  Lykke til! :Heartred Jeg var også 41 da vi gjorde ED - og for oss var yngre egg utslagsgivende!
   

Del denne siden