Gravid?

En tråd i 'Vi som prøver / Før svangerskapet' startet av flaximaxi, 14 Mar 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. flaximaxi Blir kjent med forumet

  Trenger noen å snakke med om dette, så tyr denne vei. Nå har det seg slik at i forrige uke var det et kjærlig øyeblikk med mannen, og ikke før i forgårs oppdaget jeg at det tilfeldigvis var midt i den «grønne uka» (følger en syklusapp hvor fertil periode er markert grønn). Jeg bruker appen som en del av naturlig prevensjon pga allergi mot tabletter. Jeg har ett barn fra før (2 år) og har hatt et svangerskap etter dette som er avbrutt av medisinske årsaker. Under svangerskap nr.2 visste jeg 5 dager før forventet mens pga kjente symptomer fra første svangerskap (hjertebank og hormoner). Nå er jeg 7 dpo ifølge appen og kjenner hormoner, hjertebank har jeg enten fordi jeg er nervøs eller pga et svangerskap. 7 dpo er ekstremt tidlig, jeg vet, men jeg er så sikker på at noe er på gang. Jobber i helse og har dermed tilgang på uantall graviditetstester, og har så og si testet meg flere ganger nå. Nå har det bynt å dukke opp en skyggestrek, og min mistanke forsterkes. Dessverre kan man vel ikke si alt helt sikkert før om en ukes tid (forventet mens 21/3).

  Dette er da helt uplanlagt og ikke en del av den originale planen! Planen var nemlig en 2020 baby, ikke en 2019! Og jeg vet ikke hva jeg skal tenke. Et barn er selvsagt velkommen, jeg ønsker meg flere, men jeg trenger litt oppmuntring her. Vi har nylig flyttet til større pga andre uforutsette hendelser ift plassbruk, og en til baby vil på et vis «oppta» den plassen som er tiltenkt noe(n) andre.

  Jeg vet dette kanskje høres ut som at jeg ønsker en prat om abort, men det gjør jeg altså ikke. Jeg ønsker bare litt gode ord og oppmuntringer, historier om 7 dpo land og opplevelser ift barn født sent på året, samt hvordan fordele 3 soverom på 5 mennesker i lengre tid. Noen?
   
 2. Maddieh Forumet er livet Junibarna 2019

  Dette er kun svar på slutten av spørsmålet ditt. Da jeg vokste opp var vi 5 på to soverom. Vi delte rom vi 3 jentene, og det gikk helt fint. Så plassen tror jeg ikke du skal bekymre deg så mye for sånn sett. Lykke til!
   
 3. ~Ønskebarn2017 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Desemberlykke2017 Julegavene 2019 Assistert-jentene

  Vi fikk frøkna vår i desember, og det var en nydelig tid å få barn på. Det er jo kanskje litt kjipt mtp at det blir sent ute med mye i barndommen, bursdag, sertifikat osv Men det betyr ikke så mye i voksen alder. Og jeg tror at når noe skal skje så skjer det. Jeg delte rom med søsken hele oppveksten og det gjør at vi har et veldig tett bånd den dag idag. Så ingen barn MÅ ha eget rom.
   
 4. Stillefrstormen Flørter med forumet

  Jeg har desemberbarn, helt problemfritt det :happy: og så mye koseligere det er med nattevåk når du kan sitte foran juletreet og kose seg :happy:
  Jeg tror jeg er gravid nå selv (ikm 20.03 og to streker i dag) og da blir det jammen to desemberbarn.
  Plass er jeg ikke bekymra for, babyen sover på vårt rom det første året iallefall. Og så ordner ting seg alltid i mellomtida. :happy:
   
  • Liker Liker x 2
 5. ~Ønskebarn2017 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Desemberlykke2017 Julegavene 2019 Assistert-jentene

  Gratulerer :) syns og det var en så koselig tid å ha baby på ,mye innetid og deilig å være hjemme med baby når det snødde og sånt ute og vite at man bare skulle dille i julekos og sånn.:happy: klaffer det for meg får jeg og så 2 desember barn :happy:
   
  • Liker Liker x 1
 6. Stillefrstormen Flørter med forumet

  Ja, og så får man litt tid til å "komme seg" før jula kommer og, når det er tidlig i desember. Og!! Hele sist jul satt jeg å så på peishylla og tenkte "teeeenk om vi har en ekstra strømpe hengende der neste år :love7
   
 7. JenteMammaTil2 ❤️-knuser på vei Marsmellows-15

  Hadde termin i desember sist. Ble igangsatt, så hun ble født 26. november.
  Blir jeg gravid nå, så blir termin 9. desember (2dager senere enn sist).
  Var bare masse kos med baby i julemnd. Så tar gjerne det igjen
   
 8. ~Ønskebarn2017 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Desemberlykke2017 Julegavene 2019 Assistert-jentene

  Utrolig koselig.. Håper det er en terminspire :Heartred
   
 9. Missie Forelsket i forumet VIP Vi som prøver :)

  Har du tatt flere tester? :)
   

Del denne siden