Gravid og spise roastbeef

Mammaen til Linde

Glad i forumet
Er det noen som vet hvor lenge og på hvilken temp jeg må steke roastbeef (påleggsskiver) for at jeg trygt skal kunne spise det som gravid?
 
Siden pasteurisering av melkeprodukter skjer ved 70 grader og bare over noen sekunder, så er jeg temmelig sikker på at ca 80 grader burde holde for roastbeef.
Hvis du ringer en jordmor så får du sikkert bare svadasvar om at DET kan du nå bare spise og når du så sier at det er jo ikke gjennomstekt kjøtt så vil hun sikkert begynne å ro... Spiller av samtalen min i hodet mitt her omtrent!
 
ta de skivene som er ytterst og best stekt (altså ikke røde) og at de er ferske, så går det helt fint.
 
Det tør jeg ikke...  
 
hvis du først skal steke roastbeef,så kan du likegodt kjøpe pålegget som heter "oksestek".
For det er jo det roastbeef blir når det blir ferdigstekt/kokt....
 
Du ka trygt spise rød roastbeef så lege den ikke er blodig. 72 grader holder. De fleste tror at alt må være godt stekt, men det er feil. Så lenge det har hatt en gjennomvare på 72 grader, så er det trygt å spise.
 
Back
Topp