PippiLangstrømpe
Glad i forumet
Jeg har ikke presentert meg i termingruppen enda, tror jeg er redd for å jinxe det. Har dårlig erfaring med avbrutt graviditet uke 12 tidligere. Jeg er 11+1 i dag. Men nå er jeg veldig bekymret og vil jeg gjerne spørre om noen her har innspill
Etter middag ute på en fin restaurant i går, ble jeg matforgiftet. Vet ikke helt hva kilden er. Men vi er to som spiste det samme og ble syke. Har vært dårlig i hele natt. Spiste to retter og forretten var røkelaks. Jeg har lest man bør være forsiktig, men at det skal gå bra godt innenfor holdbarheten. Tenkte i øyeblikket at det sikkert var trygt på en fin restaurant. Nå er jeg helt fra meg og sikker på jeg har fått i meg listeria. Ser for meg å igjen oppleve et sykt foster…
Er det noen som har vært redd for det samme noen gang? Eller som har fått noen gode råd? Noen som har noe beroligende eller konstruktivt å bidra med?
Etter middag ute på en fin restaurant i går, ble jeg matforgiftet. Vet ikke helt hva kilden er. Men vi er to som spiste det samme og ble syke. Har vært dårlig i hele natt. Spiste to retter og forretten var røkelaks. Jeg har lest man bør være forsiktig, men at det skal gå bra godt innenfor holdbarheten. Tenkte i øyeblikket at det sikkert var trygt på en fin restaurant. Nå er jeg helt fra meg og sikker på jeg har fått i meg listeria. Ser for meg å igjen oppleve et sykt foster…
Er det noen som har vært redd for det samme noen gang? Eller som har fått noen gode råd? Noen som har noe beroligende eller konstruktivt å bidra med?