Grøt eller brød?

Hei - ja, altså - er det ikke fint å bytte litt på? Det har vi alltid gjort her i huset, og barn forandrer smak, de blir lei og de får diller.. Det har jeg erfart de siste 14 årene;) Baker du selv kan du jo variere på innhold i deigen. Når det kommer til grøt er det en verden der ute (jeg laget en grøtbok i fjor så jeg vet hvor mye artig og godt man kan få ut av en bolle med gryn, vann og bittelitt salt). Her er det gjerne det man tilsetter i selve grøten eller det man topper den med. Det som er fint med å lage grøt, er at du kan få maks ut av næringsstoffene i kornet ved å bløtlegge det i minimum 4 timer. Jeg pleier å legge f. eks havregryn i vann i en kjele om kvelden, og så koker jeg den opp morgenen etter. Raskt, sunt og veldig godt. Når det gjelder valg av topping og smakssetting så er det jo veldig individuelt - men bare spør - jeg har et lager i hodet av slikt;)
 
Back
Topp