Gode råd til ny jobb

En tråd i 'Jobb, utdanning og økonomi' startet av Helenemor, 21 Jun 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Helenemor Forelsket i forumet Sensommerbarna 2016

  Hei alle sammen!
  Jeg skriver her fordi jeg er kommet i en kjip situasjon økonomisk. Der jeg arbeider i dag, arbeidet jeg tidligere 33,69% mens jeg var hjemme med lille. Lille begynner i bhg i august, så frem til juli får jeg kontantstøtte, da lille fyller 2 år ved barnehagestart.
  Nå har jeg mottatt en endringsoppsigelse, hvilket betyr at jeg mister den prosenten jeg har og blir satt ned til nesten halvparten. Jeg begynner å bli litt smådesperate etter å finne en ny jobb, og jeg er ute etter alle tips jeg kan få! I dag satte jeg meg ned og søkte om dagpenger grunnet endringsoppsigelse, men fordi jeg ikke blir satt ned så mye som 50%, men litt under, er det ikke sikkert jeg får innvilget dette.

  Så, hvis du har gode råd og tips til hvordan skrive en god jobbsøknad, hvor man kan søke hjelp, sette opp en god CV etc., så spytt gjerne ut! Hvis noen har lyst til å fortelle hvordan de fikk den jobben de har i dag, så tas det gjerne i mot det også.
  Og sånn helt på tampen; Hvis du skulle kjenne noen eller vite om noen som trenger ei jente på 25 fra Oslo, med bachelor i administrasjon og ledelse, som har jobbet i barnehage, på sykehjem, som turntrener og vært praktikant på en HR-avdeling, så er du hjertelig velkommen til å si fra :p
   
 2. SoriaMoira Glad i forumet

  Skriv en åpen søknad, og sende den til alt som er av mulige arbeidsgivere, uavhengig av om de har lyst ut stillinger.
  Skriv en søknad til alt av vikarbyråer også, initiativ er alltid et pluss!

  Lykke til med jobbsøking! :)
   
 3. Turkistliv Gift med forumet Himmelbarn Vi som prøver :)

 4. fisk84 Forumet er livet Vi som prøver :) Novemberskattene 2014 <3 Junibarna 2019

  Kjip situasjon... du ønsker vel kanskje noe fast men ser du tidligere har jobbet i barnehage og sykehjem. Om dette er noe du trives med er det jo hvertfall plasser som har behov for vikarer
   
 5. Juliii Gift med forumet Vi som prøver :)

  Der står en del gode tips, har vert inne der å sett selv :):)
  Eller så har jeg brukt karrierestart.no for der kan man både finne tips og skrive cv og søknad og finne jobber :smug:
   
 6. Anine91 Glad i forumet Vi som prøver :)

  Har du forresten vært i møter om dette? Eller bare sendte de deg endringsoppsigelsen?
   
 7. Terne Rugeklar!! *MIA* Maiblomstene 2016 Novemberlykke 2018 Desemberlykke 2018

  Skriv noe spesielt/humoristisk og originalt i søknaden som gjør at du blir husket. Feks «jeg er veldig glad i å hoppe på trampoline». Hvis stillingene du søker på har 100 søkere hvor alle er nærmest like kvalifiserte så hjelper det med en søknad som blir husket.
   
 8. Lille my. Andre møte med forumet

  Det beste er å laste ned et program med CV mal på. Fins sikkert noe for søknad også. Bare Google CV maler. Så kommer det vel fram et et Word program eller noe som kan brukes. CV skal være max 2 sider. Og svært lettlest .
   
 9. Lille my. Andre møte med forumet

  Jeg har vært arbeidsledig i nærmere 2 år. Så fikk mye info og nyttig tips fra nav jobbspesialist. Blir fulgt opp nøye. Så har lært meg litt
   

Del denne siden