God Jul!!!

En tråd i 'September 2012' startet av Lilla-87, 23 Des 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Lilla-87 Forumet er livet

  Har ikke vært her noe særlig den siste tiden, men stikker innom for å ønske dere ei riktig god og fredfull jul. ♡

  Vi skal feire julaften hjemme, bare oss tre, og vi ser frem til å slippe å reise noe sted. (Passer godt siden mannen har smitta meg med manflu og formen ikke er på topp). Det ryktes også at julenissen kommer innom i morra, så det var ei spent jente som la seg for natta nå.:)

  Kos dere masse med familie og venner i tiden som kommer!
  Hilsen gjengen i Romsdalen
   
 2. Marian87 September 2012 September 2012 Junilykke 2020 ♡ Aprillykke 2016

  God jul til dere!

  ...og god bedring!

  Hadde vi måttet reise noe lengre enn 5minutt i bil så ville nok vi også blitt hjemme. Dere får nok en veldig koselig julaften dere tre, det er godt å være bare seg selv.

  Vi tilbringer julaftens formiddag hjemme, så går vi i kirka sammen med mamma og de og skal spise middag og åpne gaver hos dem. :)
   
  • Liker Liker x 2
 3. Bébbe Elsker forumet

  God jul!

  Deilig å slippe å stresse med å farte rundt på julaften! Jeg liker begge deler :) Vi feirer jul hos svigers. Har sendt resten av gjengen avgårde i dag og drar etter i morgen. Bare 10 min med bil. Godt med litt egentid. Vi bruker å ha vidt forskjellige tradisjoner, alt etter hvor vi er, men hos svigers er det som regel en rolig morgen med god julefrokost, grøt til lunsj, litt utelek med barna innimellom, middag klokken 17 ca så lenge der er små barn (før spiste vi senere), gaveåpning, lek med gavene og fullstendig kaos/avslapping. Kaffe og kake/dessert på kvelden når magene orker. De som vil tar seg et glass vin eller øl eller hva det måtte være. Jeg liker bedre julebrus og cola for det er jeg vant til fra jeg var liten :) Tror nissen snakka om å stikke innom oss også i morgen ;)

  God jul til dere alle og god bedring til dere Ingrid og J! :)
   
  • Liker Liker x 1
 4. lennypenny Forumet er livet September 2012 VIP

  God jul alle sammen! :) Godt å feire hjemme også :)
  Håper og se flere av dere mer her inne fremover. Er så koselig :)
   
 5. lennypenny Forumet er livet September 2012 VIP

  Jeg er da på jobb til 08.30. Også er søsteren min, mannen og 3 barn hos oss. Farmor kommer til middagen i morgen. Så vi blir 11 stk. Gleder meg.
  Vi skal ha kalkun, da vi er mange som ikke spiser svin. Så blir det lettere :)

  Jeg har glemt matpakken min hjemme, så jeg er dritsulten!

  Ønsker dere alle en goood og fredelig jul :)

  Gleder meg til Askepott i morgen :)
   
 6. Bébbe Elsker forumet

  Wow! Du får prøve å sove litt på morgenen du da. Kjipt å glemme matpakke. Kalkun høres godt ut! Det er noe vi altfor sjelden har. Her går det i pinnekjøtt, svineribbe, pølse (vanlige tror jeg) og svinemør, kålrabistappe, rødkål, surkål, poteter, gulrot. Kjenner at jeg gleder meg selv om vi har spist begge deler flere ganger før jul ;)

  Kose deg med resten av vakta og familiekos i morgen! :)
   
 7. Marian87 September 2012 September 2012 Junilykke 2020 ♡ Aprillykke 2016

  Så lurt å sende de andre i forveien så du får hvilt litt! :)
  ...har selv styrt sånn på de siste dagene at lillejulaftens kveld var jeg direkte kvalm og måtte tusle tidlig i seng. Men det hjelper heldigvis med søvn og hvile. :)

  Blir dere over hos familien til i morgen også? Vi har bare 1km å kjøre, så tror vi legger Hermine hos mamma og de men tar henne med sovende hjem i kveld. ;) ...blir vel andre boller til neste år når vi har to!
   
 8. mammatil2prinsesser&3prinser Forumet er livet Novemberlykke 2018 September 2012 VIP Oktoberbarna 2021♡

  Ønsker dere alle med familier en gledelig jul og ett godt nytt år:) Vi feirer jul hjemme i år også. Har besøk av oldemor fra DK og morfar. Her blir det and og flæskesteg til middag og ris ala mande med kirsebærsaus til dessert:D
   
  • Liker Liker x 2
 9. Fru H Mot nye tider September 2012 VIP

  God jul alle sammen!
  Har ikke vært så mye her selv, helt i det siste, men alt er bra her.
  Vi har vært hjemme i hele formiddag og er nå hos foreldrene mine. Det er bare 10 minutter hjem i bil, men vi blir her i natt slik at ungene får lagt seg akkurat når det trengs, og vi får slappet av.
  Ønsker alle ei fin julefeiring!
  Klem fra meg :)
   
  • Liker Liker x 3
 10. lennypenny Forumet er livet September 2012 VIP

  Håper dere alle har hatt en flott dag! Savnet snø jeg, kjipt vi ikke kan bestille en hvit jul :p
  Ungene fikk veldig mye fint og nyttig. Masse ull, klær, jakker og leker :)
  Jeg fikk så mye fint av venner og familie. Ble helt satt ut.
  Masse herlige kremer, shower gel, lip glosser, mascara, klær, penger, lommebok, øredobber, hårbånd, hjemmelaget vaniljefudge, lys og lykter :)
   
  • Liker Liker x 1
 11. Lilla-87 Forumet er livet

  Ris ala made med kirsebær(kompott) smakte jeg hos mamma for noen uker siden. Hun hadde fått det servert av en dansk turnuslege og det var skikkelig godt!! Bedre enn riskrem med rødsaus, syns jeg. Mandlene gjorde liksom susen.:)
   
 12. Anita87 Fulltidsmamma Oktobermirakler 2013 September 2012

  God jul alle! :D

  Vi hadde en rolig morgen og formiddag hjemme med gaver, julesokk, frokost, lunsj og lek :) så dro vi til mamma og dem litt før middag kl 17, der var både broren min og søstrene mine :) og der kom nissen også :D

  Både ungene og vi fikk veldig mye fint i gaver :D
  Idag har vi hatt en slappe-av-dag hjemme :) men jeg har glemt bort middag :p haha dagen har gått så fort!
   
  • Liker Liker x 1
 13. lennypenny Forumet er livet September 2012 VIP

  Hei.
  Har alle hatt en fin jul? Vi har kost oss med deilig mat, desserter og marsipan :)
  Har jobbet en del, og har siste nattevakt i natt. Ferdig 8.30. Også skal jeg jobbe dag i morgen og fri til tirsdag :) Neste torsdag begynner jeg på apoteket. Gruer meg litt hehe.

  Ha et godt nyttår alle sammen, hvis jeg ikke rekker å komme innom!
   
 14. Bébbe Elsker forumet

  Hei,
  Høres ut som dere har hatt det fint :) mye jobbing på deg, men det blir nok en fin lønning i januar! Spennende å begynne på apoteket da. Er du ferdig utdannet?

  Vi har vært hos svigers fra lillejulaften til i går. Eller jeg var på jentefest 2.dag og har sovet hjemme siden da. Mye god mat og feiring av svigers 35 års bryllupsdag. Kjekt at alle er hjemme samtidig :) i går hadde vi middagsbesøk og i dag får vi se hva vi skal gjøre. Simone og jeg har vært oppe siden 08.00 men de to andre må snart vekkes. N sover til 09.30 og 10.30 nå i jula. Skikkelig b-menneske.

  Best å skrive godt nyttår herfra også i tilfelle tiden går fra meg ;)
   
 15. Marian87 September 2012 September 2012 Junilykke 2020 ♡ Aprillykke 2016

  Litt av en syvsover han minsten, legger han seg seinere om kvelden da eller? Hermine har "ranglet" til 21 noen dager i julen, men hun sover aldri lengre enn til 08 likevel så hun har måttet ta igjen søvn på dagtid. :p
   
 16. Marian87 September 2012 September 2012 Junilykke 2020 ♡ Aprillykke 2016

  Hallo :)

  Vi koser oss masse i julen. Mye besøk, både borte og hjemme. Dagene går så altfor fort, men seine morgener og late dager. Utelek, filmkos og masse snop og kaker. :) Hermine er helt i hundre over å få kose seg med kaker og godterier hver dag. ;) :p

  Endelig har vi fått masse snø og minusgrader, så den nye akematta har blitt flittig brukt. :)

  Idag har jeg vært på jobb, men nå skal jeg ikke på jobb igjen før til neste år. :p
   
 17. Bébbe Elsker forumet

  Han legger seg mellom 19.00 og 20.00. La han litt sent 4 dag bare - klokken 21. Men han elsker å ligge i senga si og må stort sett vekkes hver morgen i hverdagen. Sover 2-3 timer på dagtid til vanlig men ikke nå i jula.

  Deilig med ferie og kunne rangle litt og ta en dubb på dagtid om det er nødvendig :) S får ikke til å sove på dagtid lenger. I so tilfelle blir det så sent at kvelden blir ødelagt.
   
 18. Bébbe Elsker forumet

  Høres ut som herlige dager :) mye likt her også, men bortsett fra godteriet og kakene. S og N blir så påvirket av søtsaker. De blir ville og "tar helt av". Magen til S tåler ikke slikt heller. Men mye kos ute og inne. Var minusgrader her noen dager, men i dag var det over 10 grader igjen. Svinger raskt. Den lille snøen som var her forsvant iallefall i natt.
   
 19. Marian87 September 2012 September 2012 Junilykke 2020 ♡ Aprillykke 2016

  Hermine har ingen reaksjon på sukker, hun må bare stoppes for hun kan spise ganske mye. :p

  10 grader, det er som en nordnorsk sommerdag jo. :eek:
   
 20. Marian87 September 2012 September 2012 Junilykke 2020 ♡ Aprillykke 2016

  Skikkelig sovedyr ha da. :)

  Hermine sovner som regel ca 20-20.30 når hun har sovet på dagen, så det blir ikke så sent synes jeg. Vi legger henne som regel i vogna til en lur dersom vi skal noe på kvelden nå i jula, så slipper vi å dra hjem kl 18.30 med en stuptrøtt unge. ;)
   

Del denne siden