Genetisk veiledning

En tråd i 'Vi som har mistet etter uke 12' startet av IdaSofie82, 10 Feb 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. IdaSofie82 Blir kjent med forumet Himmelbarn

  Hei. Noen som vet hva man går igjennom på genetisk veilednings-time? Jeg skal på det til uken...
   
 2. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 VIP Himmelbarn Septemberhjertene 2018 August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  Kommer vel litt an på årsaken til det også. Men familiehistorie, årsaken til at dere er der, deres risiko for gjentakelse, hvordan man evt kan finne ut av det....
   
  • Liker Liker x 1
 3. Iva82 Glad i forumet Himmelbarn

  Vi skal til ettersamtale i slutten av mars med sosionom og lege for å snakke om prognoser for neste gang,risiker for gjentagelse,oppfølging vi kan ha neste gang,mulig obduksjonsrapporten.
   
  • Liker Liker x 1
 4. Namaste Flørter med forumet

  På genetisk veiledning fikk vi god informasjon om den kromosomfeilen lille jenta vår hadde. Hvordan den oppstod og hva en slik kromosomfeil innebærer. Vi ble informert om veien videre for vår del og hvilken oppfølging vi vil ha mulighet til å få ved neste svangerskap. Vi fikk stille spørsmål og ingen spørsmål eller tanker var dumme eller feil. Vi følte oss godt ivaretatt med både god informasjon og omsorg.
   
  • Liker Liker x 1
 5. IdaSofie82 Blir kjent med forumet Himmelbarn

  Tusen takk[emoji5] føler meg en god del tryggere nå. Godt å vite hva man skal. Ikke så glad i slike timer at det gjør noe. Regner med de skal gjennomgå kromosomfeilen til vår lille [emoji170]gutt[emoji170] og veien videre, da det også var en kromosomfeil.
   
 6. Hvordan gikk det syntes du?
   

Del denne siden