Fylt loff!!!!!!!!

MaiTjohei

Forumet er livet
MAI 2013
Noen som har en supergod oppskrift på fylt loff???[:)] Fikk lyst å prøve noe nytt til middag.. Den må også være uten egg[:)]
 
Har en oppskrift som jeg elsker [:D]
 
1 pk majones og 1 pk rømme blandes
Bland så i skinkebiter, purre og eventuelt noe annet du liker.
Oppå brødet og så ha litt ost på toppen. Stekes ca. 12 min på 200 grader.
 
NAM [:D]
 
Bruk søkefunksjonen her inne.. Vet det har vært mye snakk om fylt loff tidligere ihvertfall!
 
ORIGINAL: snuskelusken

Har jeg aldri hørt om...
Men hørtes veldig godt ut[:)]
huler man ut loffen, eller snitter man den i toppen?

 
Jeg deler loffen i to på langs, og tar ut litt av deigen inni slik at det blir et hulrom.
Så er det bare å fylle oppi [:D]
 
Hvordan spiser man den? skjærer man den i skiver liksom?
Blir fyllet fast?[:)]
 
Brød i ovn med skinke og ost

1 loff
4 ss. Brelett eller annet smør
2 ss tomatpure
2 ss. sennep
salt
pepper
paprikapulver
150 gr. skinke i tynne skiver
200 gr. ost

Skjær brødet i 1 cm. store skiver – men ikke helt igjennom – brødet skal henge sammen i bunnen.
Rør smøret mykt og bland det med sennep, tomatpure og krydder.

Fordel kryddersmør, skinke og osteskiver mellom brødskivene slik at det blir en ledig skive på hver side av fyllet, så man kan holde rundt et dobbelt stykke med fyll mellom når det skjæres løs.
Sett brødet i ovnen. Dersom brødet spriker for mye, kan du binde en bomullstråd rundt brødet.

Steketid:200 grader, nederste rille, ca. 15-20 minutter til osten er smeltet og brødet er blitt gyllen.
 
Back
Topp