Du bruker en utdatert nettleser. Det kan hende den ikke viser dette eller andre nettsteder riktig. Du bør oppgradere eller bruke et alternativ nettleser.
Når det gjelder fiskemat så tenker jeg hjemmelagde fiskeboller, fiskekaker, fiskeburgere og fiskesuppe. En enkel og god oppskrift på seikaker med purre og hvitløk er som følger...
1 kg seifilet, uten skinn og bein
2-3 ts salt
2 ss potetmel
4-5 dl melk eller matfløte (jeg holder en knapp på matfløte)
1/2 purre, hakket
2-4 hvitløkfedd, finhakkede
ca 1 ts kvernet pepper
Skjær fisken i små terninger. Det er viktig at fisken er skikkelig kald, men ikke frossen. Kjør fisk og salt til en seig masse i en hurtigmikser. Bland inn potetmel og spe farsen litt etter litt med kald matfløte. Tilsett purre, hvitløk og nykvernet pepper. Kjør det hele raskt sammen. (Stek eventuelt en liten prøvekake og juster smaken med salt og pepper om nødvendig.)
Form farsen til passe store kaker og stek fiskekakene i godt smør. Nam!