frosne kyllingfileeter.. hva gjør jeg?

TonjeJenta

Forumet er livet
VIP
Gi meg tips om hvordan jeg kan steke disse. Bør jeg tine de først?
Jeg kjøpr aldri sånt fordi gubben er allergisk mot kylling, men nå er vi hos svigermor og jeg mekker gratinerte poteter fra scratch og tenkte på kylling til[:D]
 
Jeg tiner, kryddrer med noe godt krydder og har det i en stekepose inni stekeovnen for å bevare dem saftig [:)]
 
Legg de i en ildfast form med olje i bunnen, ta på det krydderet du vil og steik de i ovnen på 200 grader i 30-45 min... Kommer ann på om du har varmluft eller ikke...
 
Tiner, krydrer (både utenpå og inni), steker i stekepanne noen min på sterk varme på begge sider og ettersteker i stekeovn på 220 grader i 12-18 min (med alufolie oppå). Kjempegode og saftige!!!
 
Steker du de i ovnen gjør det ikke noe om de er litt frosne. Veldig godt med hvitløkspepper, salt og bacon surret rundt [:)]
 
Gratinerte poteter i dag asså tante![8D][8D]

NAM NAM!!!

Tror jeg må lage det til uken selv[8D]

ANg kyllingfileten så pleier i allefall VI å tine den først[:D]
 
Jeg pleier å tine dem, men er de frosne er det bare å krydre dem og legge dem i en ildfast form og steke på 200-225 grader i 30-45 minutter[:)]
 
Back
Topp