Reiser til Syden nå som gravid, og har begynt å tenke på frokostbuffeten.
Hva kan jeg egentlig spise når følgende utgår:
Jeg har vært i syden to ganger før som gravid og ene gangen endte jeg opp med å spise brød med olivenolje... Vil helst unngå det igjen
Det jeg kommer på i farta er syltetøy, pannekaker, og muligens om de har helt tørr eggerøre.. men vet ikke om jeg tør sistnevnte..
Hva spiser dere andre som har vært i syden til frokost som gravid?
Hva kan jeg egentlig spise når følgende utgår:
- yoghurt, ost, pga at det kan være upasteuristert
- Kjøttpålegg da jeg ikke aner hvor nyåpnet det er
- Egg, ofte ikke helt gjennomstekt
Jeg har vært i syden to ganger før som gravid og ene gangen endte jeg opp med å spise brød med olivenolje... Vil helst unngå det igjen

Det jeg kommer på i farta er syltetøy, pannekaker, og muligens om de har helt tørr eggerøre.. men vet ikke om jeg tør sistnevnte..
Hva spiser dere andre som har vært i syden til frokost som gravid?
