Fortelle nermeste familie?

En tråd i 'Mars 2021' startet av Minefine, 27 Jun 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Minefine Glad i forumet Marshmallows2021

  Endelig helt bekreftet idag, men gravid på monitoren! Jippi:happy: men, jeg har 2 barn fra før på 8 og 10 år, og spesielt eldstemann virker allerede mistenksom på noe. Hu spurte igår om det var noe for jeg var så rar. Og lytter til alle samtaler vi har, så kan ikke nevne noe om baby, planer fremover eller formen min.

  Planen før jeg ble gravid var å vente til 12 uker med og fortelle de hva som skal skje, men så redd de får me seg noe og finner det ut selv før den tid. Har lyst å overaske de med en kjekk måte og fortelle det på.

  Når forteller dere søsken, foreldre?
  Med de 2 andre fortalte vi det med en gang og var veldig greit det. Har satt en sa også, og da var det egentlig godt at de viste om det. Men nå er ungene så store at er veldig i tvil hva vi gjør denne gangen.:) 20200627_071104.jpg
   
 2. Billie Blir kjent med forumet

  Jeg har tenkt å fortelle det til foreldrene mine rundt uke 6 fordi vi skal på ferie sammen. Har to barn fra før og jeg tror de får vite det etter ultralyd i uke 10.
   
  • Liker Liker x 1
 3. Lille91 Glad i forumet Marshmallows2021 Høsthjerter 2017

  I og med vi har ivf blir det jo en tildlig ultralyd i uke 7 ca, derfor tenkte vi hvertfall og vente til da med og fortelle:)

  sistgang fortalte vi alle i nærmeste familie nesten sammen dag vi fikk positiv test!
   
  • Liker Liker x 1
 4. SloppyJane Gift med forumet Himmelbarn Novemberlykke 2020

  Sniker fra november. :D
  Er 21 uker i dag og har bare fortalt det til svigermor og ungene :bag:
   
 5. Maj7 Glad i forumet Marshmallows2021 Snøfnuggene 2018

  Hei! Hurra for flere fra ikm-gruppa!

  jeg fortalte det til mamma og pappa samme dag som positiv test. Klarer ikke la være å si noe sånt. Nummer to for meg, og tenkte egentlig å holde på det en stund, men jeg klarer jo ikke oppføre meg normalt. Haha
   
  • Liker Liker x 1
 6. Minefine Glad i forumet Marshmallows2021

  Wow det er imponerende!! Jeg sliter og holde på sånne nyheter og gleder meg max til å fortelle det. Jeg har fått veldig tidlig mage i mine begge svangerskap så klarer nok ikke sjule det etter 10-12 uker:):)
   
 7. Minefine Glad i forumet Marshmallows2021

  Haha sånn er jeg også. Snakket med min mor på tlf idag, og følte meg helt rar. Tror de kommer til å merke at det er noe. Og savner noen og snakke med om det. Mannen har ikke innsett det enda og litt fjern i babysamtalene:excited001
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 8. SloppyJane Gift med forumet Himmelbarn Novemberlykke 2020

  Det er ikke det at det ikke syns. Men de færreste tør å spørre om sånt da. :)
  I tillegg har vi mistet fem ganger på rad så akkurat gleden med å fortelle er ikke akkurat tilstede.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 4
 9. baby22021 Flørter med forumet

  Jeg klarer heller ikke holde på det særlig lenge. Fortalt mine foreldre, og holder på å fortelle alle andre hele tiden. Tror vi forteller de fleste mellom uke 6-10 :love7
   
  • Liker Liker x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 10. Sommermamma*2 Glad i forumet Marshmallows2021 Julibaluba 2017

  Det går overraskende fint å holde det for oss selv denne gangen også. Trodde jeg kom til å få en stort trang til å dele det med alle nå, men den trangen har jeg ikke. Føler jeg oppfører meg som vanlig og sliter ikke med å «late som». Syns fortsatt det er vanskelig å tro åå at jeg er gravid - selv om strekene bare blir sterkere og sterkere. Skal bestille til til uke 11/12, da føles nok alt litt mer ekte:rolleyes:
   
  • Liker Liker x 2
 11. Minefine Glad i forumet Marshmallows2021

  Så trist og høre. Håper nå når du har komt såpass langt at du klarer og nyte siste halvdelen av svangerskapet, med alle de koselige sparkene og gledene. :happy::happy::happy:
   
 12. Sko061 Elsker forumet ❤ Aprilbarna19 ❤

  Fortalte fra foreldrene mine i går, og forteller nok flere nære etterhvert som vi er sammen i ferien. Eldstemann blir fem i august,og han får vite det etter 12 uker og tul. Lillebror er 15 måneder, så spørs hvor mye han rekker å forstå.
   
  • Liker Liker x 1
 13. Thapira Forelsket i forumet Septemberlykke 2021

  Fortalte svigers i går, da vi tilbringte helgen sammen på slektstreff. Tror samtlige fikk med seg at noe foregikk, da jeg var den eneste som avsto fra alkohol. Samt at jeg har byttet ut røyk med nikotinfri snus. Min side av familien venter jeg med, siden vi bor langt fra hverandre ;)
   
  • Liker Liker x 1
 14. Avocado89 Betatt av forumet

  Vi tenker å vente så lenge som overhode mulig!:woot: Meeenee...fikk veldig tidlig mage sist svangerskap, og de sier det synes tidligere dersom en har vært gravid før..Så tviler på vi klarer å skjule det lenger enn til maks 12 uker på vei denne gangen:hilarious:
   
  • Liker Liker x 1
 15. ruccola Elsker forumet Himmelbarn ♡Julekulene 2021♡

  Vi håper på en TUL mellom uke 6-7, og kommer til å informere foreldrene våre etter den. Det passer godt, for både svigerfar og mamma har bursdager ikke så lenge etter, så da får de det som en ekstra liten "gave". :) Ellers kommer vi til å røpe det for søsken og nære venner ganske tidlig også. Jobb og mer perifer slekt, venner og bekjentskaper får vite etter uke 12 en gang. Kommer ikke til å "utbasunere" nyheten for "alle" med det første.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2

Del denne siden