Har oppskrift på en pastasalat jeg gjerne deler, og jeg overdriver ikke når jeg sier at dette er den beste retten jeg får..Den slår alt:) Er en forutsetning at man er glad i hvitløk..:) Skriver oppskriften her:
Ingredienser:
Pennepasta 300-500 g
Kyllingfilet 500-600 g
Kremfløte 1 pk
Sukkererter 1 pk
Soltørkede tomater 1 pk
Pinjekjerner 1 pk
Cherrytomater 1 pk
Hvitløk ca 4 fedd
Revet ost
Salt
Pepper
Olje
Kutt soltørkede tomater i små biter og ha dem i en stor bolle. Press/kutt hvitløken og ha oppi. Ha i ca 5-7 ss olje og litt salt og pepper.
Kok pasta, skjær opp kyllingfilet i små biter og stek dem.
Kutt opp sukkererter og cherrytomater.
Bland pasta, kylling, sukkererter og cherrytomatene oppi bollen med de soltørkede tomatene m.m. Hell over fløten og bland godt. Strø over litt revet ost.
Kan serveres både med og uten rundstykker til.
Dette er virkelig en smaksopplevelse!!:D
Vel bekomme!:)
Ingredienser:
Pennepasta 300-500 g
Kyllingfilet 500-600 g
Kremfløte 1 pk
Sukkererter 1 pk
Soltørkede tomater 1 pk
Pinjekjerner 1 pk
Cherrytomater 1 pk
Hvitløk ca 4 fedd
Revet ost
Salt
Pepper
Olje
Kutt soltørkede tomater i små biter og ha dem i en stor bolle. Press/kutt hvitløken og ha oppi. Ha i ca 5-7 ss olje og litt salt og pepper.
Kok pasta, skjær opp kyllingfilet i små biter og stek dem.
Kutt opp sukkererter og cherrytomater.
Bland pasta, kylling, sukkererter og cherrytomatene oppi bollen med de soltørkede tomatene m.m. Hell over fløten og bland godt. Strø over litt revet ost.
Kan serveres både med og uten rundstykker til.
Dette er virkelig en smaksopplevelse!!:D
Vel bekomme!:)