For oss amatørkokker;)

Virra

Elsker forumet
Var på et friluftskurs med en kar hvor vi laga mat på bål og denne smakte himmelsk. Hjemme bruker jeg ei wokpanne eller stekepanna.
 
Vi bruker ulike typer fisk i terninger, men i bhg har vi brukt pølser. Av grønnsaker kan man bruke det man har for hånden eller liker.
Tilpass mengden etter antall folk.
 
Terninger av sei, laks, ørret, torsk o.l.
Poteter
Gulerot
Paprika
Løk
Squash
Brokkoli
Sopp
Fløte
 
Wok eller stek grønnsakene til potetene begynner å bli mykere, ha oppi fisk(kan godt surres litt i ei panne ved siden av først, men ikke nødvendig).
 
Ha oppi litt krydder f. eks: Salt, pepper, grillkrydder, chilli, osv.
 
Hell over fløte og la det surre til potene er ferdige.
 
Smaker helt fantastisk, lett å få til og denne slår aldri feil hos ungene. Svært få som heller vil ha ei brødskive.
 
 
 
Det skal prøves! Veldig greit med nye oppskrifter! [:)]
 
Back
Topp