Flytte før eller etter baby?

En tråd i 'April 2020' startet av Ugla95, 21 Sep 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Ugla95 Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Flere som må gjøre store forandringer før mini kommer?

  Her vi bor er det forsåvidt greit nok, men vi må flytte før småen skal ha eget rom uansett, og det er noe begrenset med lagringsplass. Det er også fryktelig gulvkaldt (tenker da på når baby begynner å være på gulvet), og dersom vi ikke lar luftavfukteren gå jevnlig kommer det mugg på soverommet med en gang.. Ville dere anbefalt å flytte før baby kom om mulig, eller vente til senere?

  Flytting nå blir litt verre pga jeg ikke kan bære, men det går jo an å få hjelp. Det blir også noe dyrere siden vi må ha 2 soverom, men vi må jo det til slutt uansett..
  Ser også for meg det er verre med baby siden en må passe den uansett, og ikke kan delta like mye? Noen som har gjort det?
   
 2. 1991solsikke Glad i forumet Påskekyllingene 2020

  Flytt før!! :) vi drev med salg og kjøpsprosess/flytting/utvask etc når mini var 1-2 mnd gammel. Bare masse ekstra stress, sa det til meg selv, aldri mer en sånn prosess med baby i hus:)
   
  • Liker Liker x 1
 3. Jeg ville også flytta før! Du kan bære lette ting, det er mer en du får til med en baby i armene :)
   
  • Liker Liker x 1
 4. Anine91 Gift med forumet Påskekyllingene 2020 Assistert-jentene

  Helt enig med de over: Flytt før :) Spesielt mtp mugg... Du har jo nedsatt immunforsvar som gravid, så er absolutt ikke heldig å sove i mugg... Evt. ville jeg montert en skikkelig avfukter, som regulerer luftfuktigheten automatisk og derfor kan stå på hele tiden. Bør monteres slik at fuktigheten som blir tatt opp går ut av leiligheten/huset, ellers er det lite vits i avfukter.
   
 5. Ugla95 Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Den vi har nå har en vannbeholder vi må tømme. Den tar lett 20 liter på en natt, så det er egentlig bare opp til oss hvor ofte vi gidder å tømme den så den kan gå igjen.. men når vi flytter kommer jeg til å anbefale huseier å skaffe seg en selv til å ha der :p
   
 6. Bergenseren93 Flørter med forumet Påskekyllingene 2020

  Jeg ville flyttet før. Det tar gjerne litt tid å finne et nytt sted. Er greit om dere skal pusse opp i den nye boligen også. Vi er nesten ferdig med oppussing av stuen og kjøkken, og hadde ikke orket alt dette med en unge i tillegg.:)
   
 7. Frk. Gamlemor Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Flytt før ja! Vi holder på å flytte nå. Er himla styr, men det ordner seg med litt hjelp. Er snart ferdig med nytt kjøkken og stue i nye huset, så målet er å flytte inn i høstferien :angelic:
   
 8. Lino Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Hadde flyttet før. Utvilsomt.
   
 9. Korv Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Vi flyttet etter, når baby var 4 mnd. Gikk greit det også, men det hadde vært mer hjelp i meg før baby, siden kun én av oss kunne gjøre flytte/oppussingsting om gangen. Eller gikk det veldig greit, siden baby foreløpig ikke var mobil. Flytter dere etterpå, så gjør det før den begynner å krype rundt på gulvet, for da må dere sikre på en helt annen måte, og det er utfordrende med kasser, montering og oppussing.
   
 10. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 Septemberhjertene 2018 VIP Himmelbarn August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  Sniker

  Ville flyttet før om det var mulig.
  Du kan hjelpe til noe og du har mer tid til pakke ut og ordne enn etter fødsel.
  Og så kan du slappe av og bare fokusere på babyen etter fødsel istedet for å skulle styre med flytting da
   
  • Enig Enig x 1
 11. Den perfekte mor, påan igjen Betatt av forumet Marsboere 2020 Påskekyllingene 2020

  Jeg skal flytte før
   
 12. Veivalsa Forumet er livet Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Sniker
  DEFINITIVT før dere får babyen, selv om dere da må ha mye bære og ryddehjelp. Det er grusomt å flytte med små barn, en helgetur med tilhørende pikkpakk er nok til å gjøre meg svett :hilarious:
   
  • Enig Enig x 1
 13. Ugla95 Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Lett å bli overbevist! Ser ut som det blir flytting før, skal på visning allerede i ettermiddag :D
   
  • Liker Liker x 3
  • Vinner Vinner x 2
 14. Lino Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Så spennende! Lykke til med jakten på ny bolig! :flower
   
 15. smiiil92 Glad i forumet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 Påskekyllingene 2020

  Flytt før! Vi flytta når jentungen var 7mnd. Såå stress, ødela mye av permisjonstiden følte jeg.
   
 16. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 Septemberhjertene 2018 VIP Himmelbarn August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  Lykke til
   
 17. mrsmama Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Flytt før!

  Jeg var 16 uker på vei når vi flyttet sist og mannen gikk på krykker.
  Uflaks!

  Vi leide ett flyttebyrå, helt perfekt :)
   
 18. Mimmi1 Betatt av forumet Påskekyllingene 2020

  Flytt før! Veldig mye vanskeligere med en liten en!
   
 19. Mammaogprøver Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Vi flyttet når første var 15 mnd og det synes jeg gikk helt strålende. Hu og jeg pakket ut mens mannen og en kamerat bar møbler og kasser. For min del hadde det ikke fungert å flytte mens jeg var gravid pga formen. Ved å vente fikk vi også mulighet til å kjøpe en leilighet istedenfor å leie. Med tanke på de beskrivelsene du gir av inneklimaet tror jeg at jeg ville flyttet nå. Jeg ville bare dele en god opplevelse angående å flytte med barn :happy:
   
  • Liker Liker x 1
 20. Eliz92 Forumet er livet Marsboere 2020 Marsmellows-15 Februarhjertene2017 Februarbarna 2020 Februarlykke 2015 Januar 2017

  Beste er å flytte før.. Her blir det nok Kanskje til flytting med baby.. Her var vi så uheldig med at leiligheten vår Hr fått fukt og sopp.. Så vi måtte flytte til familien.. Kan ikke selge leiligheten før alt er fikset.. Og kan ikke flytte før leiligheten er solgt
   

Del denne siden