Flere som merker symptomer dabber av i uke 8?

En tråd i 'Mai 2019' startet av Plomme, 6 Okt 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Plomme Forumet er livet It's gonna be May 2019 Himmelbarn Oktoberskattene 2015

  Symptomene mine har kommet og gått de to siste ukene, men denne uka fra 7+2 har jeg såvidt vært uggen. Flere som opplever at kvalmen forsvinner så tidlig? I forrige svangerskap varte de til OUL....
   
 2. Flisaflisa Flørter med forumet Himmelbarn

  Jeg har det slik. Var veldig kvalm fra uke 5. Nå er jeg i uke 9 og merker at kvalmen er veldig varierende og bedret. Hadde egentlig forberedt meg på at det ville vare lenger. Av andre symptomer er brystene fremdeles ømme og jeg er trøtt og sliten så sånn sett føler jeg meg fortsatt gravid og er glad for at kvalmen er bedret.
   
 3. Plomme Forumet er livet It's gonna be May 2019 Himmelbarn Oktoberskattene 2015

  Takk for svar! Jeg har hatt flere sa og ma før så her analyserer jeg alle endringer i kroppen... har ømme bryst, er emosjonell og trøtt så det er jeg takknemlig for iallfall. Har spottet uforklarlig i snart to uker også, gyn kunne ikke se hvor det kom fra.
   
 4. Realisten Elsker forumet It's gonna be May 2019

  Uke 10 idag, og siste tiden har symptomene dabbet sakte men sikkert av. Men sliten, DET er jeg fortsatt :hilarious:
   
 5. alille Glad i forumet It's gonna be May 2019 Assistert-jentene

  Min kvalme dabbet drastisk av etter 8 uker.
   
 6. Plomme Forumet er livet It's gonna be May 2019 Himmelbarn Oktoberskattene 2015

  Har det sammenheng med hvor mye du hviler?
   
 7. Flisaflisa Flørter med forumet Himmelbarn

  Det høres gjenkjennelig ut. Jeg opplevde ma i januar, og er bekymret fo at det skal skje igjen. Jeg hadde en del blødning i 4 og 5. uke som ga seg. Krysser fingrene for at det går bra for oss denne gangen. Har du vært til tul?
   
 8. Cinzia Forelsket i forumet It's gonna be May 2019

  Kvalmen har dabbet av hos meg de siste dagene også. Men den kommer tilbake med full styrke om jeg anstrenger meg for mye eller er sent oppe og blir veldig trøtt. Alle andre symptomer er fortsatt der.
   
 9. Plomme Forumet er livet It's gonna be May 2019 Himmelbarn Oktoberskattene 2015

  Ja var mandagen denne uka. Hadde en kjemisk forrige syklus så vrient å vite akurat hvor langt jeg er på vei, selv om det kun er en mulig dag for unnfangelse. gyns måling var noe kortere enn jeg hadde beregna selv, men sånn var det også første svangerskap som gikk bra. Skal tilbake om ca to uker.
   
 10. Plomme Forumet er livet It's gonna be May 2019 Himmelbarn Oktoberskattene 2015

  Ok, jeg anstrenger meg null. Kan jo ha noe med det å gjøre... var skikkelig stress både på jobb og hjemme fra EL til forrige helg, med dertilhørende lite søvn. Denne uka har jeg sovet mellom 10 og 14 timer om dagen. Og lært meg hvilken mat som er smart.
   
 11. Mine3! 13-16-håper 19 Forumet er livet jentene i juni13 It's gonna be May 2019

  Det er vist ganske normalt :) er vell rundt den tiden at hcg nivået når toppen og begynner og stabilisere seg på et lavere nivå, (som jeg har forstått)
   
 12. alille Glad i forumet It's gonna be May 2019 Assistert-jentene

  Nei...
   
 13. Arieldas Blir kjent med forumet

  Er det sant? Jeg spyr fortsatt opptil 3 ganger om dagen. Er i uke 8 nå. Isolerer meg inne, er sykmeldt og avlyser alle avtaler pga kvalmehelvete.
   
  • Liker Liker x 1
 14. Mine3! 13-16-håper 19 Forumet er livet jentene i juni13 It's gonna be May 2019

  Fant kun en amerikansk nettside, men mellom uke 8 og 10 er normalt, men det er jo selvfølgelig store variasjoner, noen er jo bare kvalm og spyr hele svangerskapet.
  http://americanpregnancy.org/while-pregnant/hcg-levels/
   
 15. Kine856 Betatt av forumet

  Håper det skjer hos meg snart også,jeg er 9+3 og kvalmen har plutselig blitt mye værre.
   
 16. Knerten3 Glad i forumet It's gonna be May 2019

  Her har symptomene vært trøtthet og total utmattenhet, samtidig som jeg er uggen. Uke 10 nå og jeg håper d gir seg snart.. så jeg begynner å fungere igjen
   
 17. Migica Gift med forumet It's gonna be May 2019 Marsboerne 20 18 ❤ Aprilbarna19 ❤

  Det er riktig det ja. De stabiliserer seg på et lavere nivå i denne perioden. Så for mange vil det si bedre form. Men noen er nok mer sensitive enn andre og symptomene varer en del lenger. Men som sagt over, helt normalt.
   
 18. Flisaflisa Flørter med forumet Himmelbarn

  Okay så fint at du har vært hos gyn da, og skal tilbake. Skjønner at det ikke er så lett å vite hvor langt du er på vei da. Krysser fingrene for at alt er bra :)
   
 19. Plomme Forumet er livet It's gonna be May 2019 Himmelbarn Oktoberskattene 2015

  Takk! Jeg slet med kvalme fra før positiv test til OUL med min første så dette gjør meg bare livredd. Har mistet ma ge ganger så klarer ikke nyte dette selv om det er deilig på en måte :/ fungerer mindre på jobb med angst enn med kvalme og brekninger. Har også blødninger, både før og etter tul for en uke siden, så ja, jeg nesten prøver provosere frem kvalmen.
   
 20. Maimamma19 Elsker forumet It's gonna be May 2019 ❤ Aprilbarna19 ❤

  Samme her! Men våknet uten å være kvalm i dag.. tørr nesten ikke si det høyt. Er 9+6! Men er uggen. Redd for at den kommer tilbake.
   

Del denne siden