Flere som må slutte med snus??

En tråd i 'Mars 2020' startet av Budeia89, 29 Jun 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Budeia89 Flørter med forumet

  Flere her som er inne i en brå (og kanskje litt overraskende:hilarious: snusslutt?? Skal faktisk innrømme at jeg synes det er skikkelig dritt, men gjør det jo selvfølgelig og vet at det blir bedre. Men noen som har noen gode tips for å gjøre det enklere??
   
  • Liker Liker x 3
 2. Solsikkefrø Flørter med forumet

  Jeg gjorde det så fort jeg fikk positiv test. Å det er no dritt ja :wtf: hehe.. holdt meg unna en uke nå, og syns det forsovit går bedre når jeg minner meg selv på babyen.. da går det liksom over! :notworthy ellers fins det onico da. Plantebasert uten nikotin og tobakk som kan hjelpe. Følelsen av å ha noe der :p
  Lykke til :)
   
 3. Budeia89 Flørter med forumet

  Vi er flinke:smug: Kjøpte meg onico istad, hjelper veldig å bare ha noe der. Uff, men vi er på bilferie i tillegg, så får mye tid til å tenke over at jeg ikke kan snuse:hilarious:
   
 4. Vic123 Flørter med forumet

  Huff, ja det er ikke lett. Men med andre ting å fokusere på + onico så går det nok greit både for meg selv og dere andre :)
   
  • Liker Liker x 1
 5. Tigerbaby Forumet er livet Tilgangsansvarlig Himmelbarn VIP Oktoberlykke 2019 Novemberbarna 19 Assistert-jentene

  Anbefaler å videreføre behovet til noe annet. Har dere lyst på snus så drikk et glass vann f.eks, da slår man to fluer i en smekk :p
   
  • Nyttig Nyttig x 1
 6. Engodnrto Glad i forumet Maiblomstene 2017 Sommerfuglene 2017 Februar 2020

  Måtte også slutte å snuse nå, og merker det utrolig på humøret! Tror det er for tidlig til å kunne skylde på hormonene helt enda.. haha
   
  • Liker Liker x 1
 7. Solsikkefrø Flørter med forumet

  Vi er flere som sliter med humøret
  :p stakkars mannen min sier jeg bare.. hehe :taunt014
   
 8. Tusseladd Blir kjent med forumet

  Ja:( Altså, det er absolutt verdt det. Men nå angrer jeg skikkelig på at jeg ikke sluttet før. :dead:Det å gå fra 6 bokser i uken til ingenting er et mareritt. Og så kan jeg ikke bøtte nedpå med koffein og sukker for å dekke over suget heller
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. Budeia89 Flørter med forumet

  Haha, vi er i akkurat samme båt vi da:hilarious: grusomt, men veldig verdt det:hungover::)
   
 10. Aling Andre møte med forumet

  Ja, jeg har også sluttet:( Med første syntes jeg det gikk kjempe fint og over all forventning, men denne gang er det skikkelig dritt. Likevel er det selvsagt verdt det:Heartred

  Ingen gode tips for å gjøre det enklere dessverre. Jeg bruker litt Onico, men syntes ikke det gir helt den effekten jeg ønsker:rolleyes:
   
 11. Moderator Astrid Glad i forumet Moderator ⭐️ Babyverden Stab ⭐️

  Dere er flinke jenter, dette klarer dere! :)
   
  • Liker Liker x 2
 12. Bennii Flørter med forumet

  Vil bare si at dere er kjempe flinke som slutter! Jeg sluttet å snuse selv for 6 år siden. De første ukene var verst. Det hjelper sikkert litt på motivasjonen at man bærer en liten spire inni seg!
   
 13. Budeia89 Flørter med forumet

  Ja! Har jo virkelig ikke lyst til å snuse når jeg vet at lille i magen kan ta skade av det<3 Men dritt er det jo uansett de første ukene:hungover:
   
 14. Katch Glad i forumet Desemberlykke 2018

  Brukte 1-2bokser om dagen. Var helt jævlig. Sluttet 2 mnd før graviditet. Første ukene var verst fysisk. Sov elendig, hodepine og var ikke akkurat trivelig. Brukte onico til kvalmen kom for fullt. Blir kvalm bare av tanken. Å ha noe i munnen, og være i aktivitet var det eneste som hjalp. Psykisk er jeg fortsatt sugen etter 1,5 år og kommer kanskje alltid til å være det. Men selvsagt verdt det.
   
  • Liker Liker x 1
 15. Ramp3n Glad i forumet

  Jobber iherdig med meg selv hver eneste dag nå etter jeg fant ut jeg var gravid.. Det er veldig hardt :(
   
 16. LilleMy2019 Forelsket i forumet

  Oja, hehe, godt å se at man er ikke aleine med den plagen! :hilarious:
  Kjøper kikk up white for å ha noe under leppen... men må si at det er dritt når samboer snuser! :wtf:
   
 17. Vic123 Flørter med forumet

  Sliter veldig med å slutte denne gangen. Sist sluttet jeg med en gang jeg fant ut at jeg var gravid. Nå klarer jeg ikke slutte å tenke på snusen.
   
 18. Skrulletulla Gift med forumet

  Jeg fant ut at jeg var gravid i dag, i morgen begynner mitt nye snusfrie liv, jeg gleder meg faktisk! Endelig en god grunn til å slutte (tror ikke jeg hadde klart det om jeg ikke ble gravid) nå er det liksom ikke et alternativ. Men vet ikke hvordan det blir da, håper det går bra :)
   
 19. Bkno4606792 Første møte med forumet

  Hei. Du burde unngå kick up white under graviditet, da den inneholder ginseng. Prøv heller å bruke Onico, den er helt trygg :) Lykke til.
   
 20. *Ruger på nr 2* Mor til gutt født 2011

  Sluttet med det samme vi begynte prøvingen:) er alltid værst i begynnelsen.. både jeg og mannen sluttet :) glad jeg slipper å skulle ha hormoner oppå snus sug hvis jeg hadde sluttet nå
   

Del denne siden