Du bruker en utdatert nettleser. Det kan hende den ikke viser dette eller andre nettsteder riktig. Du bør oppgradere eller bruke et alternativ nettleser.
Bunn: 3 eggehviter (veldig viktig at der ikke er spor av eggeplommer), 3 dl sukker og fire-fem dråper epleeddig piskes til det er stivt. Ha oppi ca 75g hakkede mandler. Sett en kakeform oppned på bakepapir og hell bunnen oppi kakeformen. Skal steikes på 100'C i 3 timer på nederste rille.
Kok opp 0,5dl vann med sukker og vaniljestang. Når vaniljestangen er myk snittes den så du kan ha vaniljefrøene uti laken. La dette småkoke i 5 min.
Pisk i mellomtiden eggeplommene og pisk laken sammen med eggeplommene. Når dette er luftig og fint heller du det over i en bolle og pisker deretter kremfløyte til ganske stiv krem. Ha i kaffe i kremen (viktig at den er kald) og bland deretter eggelaken i kremen. Dette bør blandes i med en slikkepott. Ha tilslutt hakket daim i fyllet.
Hell fyllet over den avkjølte marengsbunnen og la stå i fryseren til dagen etter. Garantert suksess[:D]