Flere enn meg med plutselig trang til å få orden...

En tråd i 'Juli 2019' startet av Suppegjøken, 5 Jun 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Suppegjøken Forelsket i forumet Julibarna 2019

  ...i skap og boder? Kjenner at jeg ikke klarer å slappe av når jeg vet at vi har et svært garderobeskap på soverommet med kaos, og en oppbevaringsgarderobe som inneholder alt mulig rot... Og jeg har hatt all verdens tid til å se på Marie Kondo sine ryddemetoder og div annet for å gjøre livet litt ryddigere. Vi har det travelt nok fra før om ikke vi skal vasse i rot som ikke har noen fast plass.

  Så jeg gikk til innkjøp av plastkasser og søppelsekker og satte meg midt i haugene og sorterte. Har gitt 7 sekker med klær til UFF, solgt litt og fylt 8-10 bossekker med alt mulig ræl fra rundtom i huset.

  Kjenner at det er ekstremt deilig med orden rundtom, så får fortsette så lenge jeg har energi til det. Herlig å kjenne at formen er stigende etter noen tøffe måneder.
   
  • Enig Enig x 6
  • Liker Liker x 2
  • Hjertelig Hjertelig x 2
  • Vinner Vinner x 1
 2. Monkeybaby Forelsket i forumet Julibarna 2019

  Her har jeg snart ikke den minste lille skuff som ikke er gått igjennom med hard hånd. Mye som. Er kastet, sortert og gitt bort siste månedene! Samboeren er heldigvis med!
   
  • Liker Liker x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Suppegjøken Forelsket i forumet Julibarna 2019

  Herlig! Samboer her liker å samle på ting, så det blir mest effektivt når han ikke er her ;):joyful:
   
  • Enig Enig x 1
  • Morsom Morsom x 1
 4. Hjerteskatten Elsker forumet Julibarna 2019

  Jeg elsker også å ha orden. Nå er behovet naturlig nok ekstra stort! :) Satser på at jeg får tid til å ordne litt nå når jeg har fått ferie før permisjonen. :)
   
 5. Ruggla Flørter med forumet

  Du er ikke alene! :) Full sortering i skap og skuffer og mye mer som «må» ordnes før lille kommer. Fredag er vask i kjøkkenskap på planen:wtf: Vanskelig å tenke på å la noe være igjen til babyen ankommer, men greit å få mest mulig orden. Samboer har panikk og skal male huset utendørs + montere garderobeskap, vitrineskap og ny seng i løpet av neste uke... Men viktig og å ikke slite seg ut før fødsel:dead:
   
 6. Belka87 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Himmelbarn Julibarna 2019

  Jeg kjenner på samme behovet. Må bare vente på lønn/skattepenger før jeg kan gå til innkjøp av bokser slik at jeg kan få sortert, ryddet og kastet unna. Kommer til å bli en liten evighet til neste gang jeg kommer til å få lyst/ork/tid til å gjøre det, og det er virkelig på høy tid :hilarious:
   
 7. Soskenlykke Forelsket i forumet Julibarna 2019

  Hahah! Trodde det bare var meg! :hilarious: Her ryddes, kastes og sorteres det for fullt! Ingen tvil om at vi har hatt alt for mye, som resulterer i at vi ikke vet hva vi har og kjøper nytt. Føler meg som et nytt menneske etter å ha blitt kvitt ting... håper det varer de resterende 5ukene ;p
   
  • Enig Enig x 2
 8. Laufey Gift med forumet Sensommerbarna 2019 Assistert-jentene Julibarna 2019

  Oh yes.. Men akkurat nå pusser vi opp halve leiligheta, så har hatt soverom i stua og spisestua de siste 3 ukene. Og det er fullstendig kaos her. Og skittent... Jeg døøør :arghh:

  Men snart er vi ferdige, og da kan jeg neste vilt :cool:
   
 9. Epletreet Glad i forumet Sensommerbarna 2019 Julibarna 2019

  Å, ja! Men vi er på vei til å flytte, så naturlig nok har vi gått gjennom det vi har. En del er donert bort, solgt eller kastet. Men gleder meg som fy til å komme i orden i huset og få alle babytingene på plass :nailbiting::nailbiting:
   
 10. Suppegjøken Forelsket i forumet Julibarna 2019

  En god anledning å få det gjort nå ja :) Slike plastkasser og annen oppbevaring er himla dyrt altså. Skulle hatt noen flere jeg også..
   
  • Enig Enig x 1
 11. Suppegjøken Forelsket i forumet Julibarna 2019

  Spennende med nytt hus og ny baby da! Faller seg nok naturlig med en skikkelig opprydning da ja :)
   
 12. Suppegjøken Forelsket i forumet Julibarna 2019

  Føler med deg! Har noen oppussingsprosjekter på gang her også. Og det er HELT utrolig hvordan oppussing i ett rom forplanter seg til hele huset :eek:
   
 13. Laufey Gift med forumet Sensommerbarna 2019 Assistert-jentene Julibarna 2019

  Klart, når du ser hvor fint det ble i det éne rommet, og sammenligner med de ved siden av, så må du jo gjøre noe der og :p

  Og hvis du skal male en dør og dørkarm så må du jo av med listene, og hvis de er både limt og spikret fast og deretter malt over (antageligvis for 80 år siden og), så går de i stykker når du tar dem av. Og når de først må kjøpe nye, så har du jo ikke fryktelig lyst til å feste dem på en stygg vegg, så da må du jo fikse det rommet og, selv om du egentlig holdt på med det på andre siden av døren :p
   
  • Morsom Morsom x 2
  • Enig Enig x 1
 14. Belka87 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Himmelbarn Julibarna 2019

  De er det altså, men dog gull verdt.
  Har alt av babytøy sortert etter str. liggende i plastkasser på loftet, det samme med arvet tøy som vesla er for liten til enda. Og enda har jeg masse vinter/høst tøy som må sorteres (gis bort/kaste/pakke bort) og trenger egne bokser, skulle hatt en boks til alt hundeutstyret, en til alt av uteleker, hageutstyr, ja, alt :p
  Hvem hadde vel trodd at det skulle være så dyrt å rydde og gi ting sin egen plass :hilarious:
   
  • Liker Liker x 1
 15. Suppegjøken Forelsket i forumet Julibarna 2019

  :p:p
  Haha, det er SÅ sant! Er kanskje ikke så rart det forplanter seg til hele huset, nei. Men det blir fint da. Og så deilig med nyoppussede rom, hvis man klarer å få på alle disse listene igjen da. Det er et gjennomgående problem her. Ingen liker å liste. hahhha :p
   
 16. Laufey Gift med forumet Sensommerbarna 2019 Assistert-jentene Julibarna 2019

  Vi fikk snekkeren til å gjøre det :D
   
 17. Rotkopp Forelsket i forumet Julibarna 2019

  Eh, kanskje jeg er alene om å ikke kjenne noe på det? :nailbiting: Jeg er så ekstremt sliten at det eneste jeg føler på er at badet har et sterkt behov for å bli vaska.:wacky: Utover det så har vi jo pussa opp en hel etasje med alle tre soverom, gang, og trapp. Det blir vel vaska og klart for innflytting i løpet av helga, så det er støvete, skittent, kaotisk og rotete her. Men helt ærlig, roteskuff får være roteskuff, jeg har nok med å komme meg gjennom dagene uten at rygg og bekken gjør meg sengeliggende 90% av de.:shy:
   
 18. Suppegjøken Forelsket i forumet Julibarna 2019

  Du er nok ikke den eneste nei :) For min del handler det vel mest om at jeg har sittet på rumpen med beinbruddet mitt i ukesvis, og endelig får jeg bruke foten og kommer fram for egen maskin yay! Så har nok litt oppsamlet energi som må ut. Haha
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 19. Meterem Forelsket i forumet Julibarna 2019

  Jeg føler trangen, men gjør veldig lite med det :angelic: Bruker tiden på å tenke på alt jeg bør gjøre før fødsel. Skikkelig produktiv, med andre ord :p
   
  • Enig Enig x 3
  • Morsom Morsom x 2
 20. Mamma16 Glad i forumet Julibarna 2019

  Som jeg skulle sagt det selv:joyful::couchpotato::p
   
  • Morsom Morsom x 1

Del denne siden