Du bruker en utdatert nettleser. Det kan hende den ikke viser dette eller andre nettsteder riktig. Du bør oppgradere eller bruke et alternativ nettleser.
- del opp poteter i skiver
- løk deles opp
- hvitløk, salt og pepper
Ha dette i en kasserolle. Slå over fløte. La dette koke til potetene er nesten møre. Bruk en kasserolle som det ikke brenner seg fast i. Rør ofte men forsiktig så potetene ikke moses på noen måte. Smak underveis om det trengs mer hvitløk, salt eller pepper.
Når potetene er nesten møre så legg alt i en ildfast form, strø reven ost over og stek i stekeovnen til osten er gylden [:)]
Eg brukar potetskivr, løkringar, kvitløk, salt og pepar lagvis i ei form. Sler på ein blanding av melk/fløyte (mest fløyte) til potetene er nesten dekka, har riven ost over og steiker til potetene er mjuke.
Med min tolmodigheit so blir det ofte til at eg har alt oppi ei panne og kokar det på ovn ei stund før eg har det over i form og strør ost over[:)]