Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ORIGINAL: ¤Lykketrollmor¤
Enig med Unemoren, jeg tror de kan bli litt tørre hvis de blir liggende for lenge. Men å lage de dagen i forveien går helt fint. [:)] Hvis ikke du fryser de da? Det har jeg aldri prøvd - så garanterer ikke noe, hehe.
Vegetarspyd kan man jo ha nesten alt på. Paprika, tofu, champignon, asparges, brokkoli, babymais, gulrøtter, tomater, løk, squash, ananas, etc
Fiskespyd har jeg aldri prøvd, men det hørtes godt ut. Kan tenke meg steinbitt og laks hadde vært godt, og kanskje torsk. Jeg er veldig glad i reker/scampi da, så jeg hadde nok valgt det også. [:)]
Ekstra snadder blir det jo om du marinerer de på forhånd. [:D]
Nå ble jeg jammen sulten her jeg sitter, tihi
ORIGINAL: Bdancer
ORIGINAL: kolibrivar der i går[:D] men shireen har ferie i både juli og august. de orka ikke mer drama der så ingen vikarer hehe[8D]
ORIGINAL: Bdancer
meze[:D] Kan fint kombineres med grillspyd av forskjellige slag...marinert og kryddret kjøtt. Masse av meze-rettene er vegetar!
namnam
minner meg om habibi og magedans[:D]