*Gullungene*
Forumet er livet
Trenger hjelp fra dere.
Miks deres egen 3 retters meny.
Hva ville dere ha valgt av følgende:
FEST MENYER
Forretter
?Skalldyr bisquite servert med kamskjell
?Foie grais servert med honning glaserte epler og salat (kr 40,- pp. i tillegg)
?Krydder panert Kongekrabbe servert på sprø salat vent i fransk dressing og mango chutney
?Hjortecarpaiccio servert med sprø salat, tyttebærolje, parmesan og maldonsalt
Hovedretter av fisk og kjøtt
? Breiflabb saltimbocca servert med soltørket tomat saus, stekt fenikkel, broccoli, sellerichips og persille potet.
?Krydderstekt hellefisk servert med spinat, sukkererter ,broccoli, paprikapuré, baconvinagret og hjemmelaget urte-potetpuré
?Tunfisk mille feiuilles servert med stekt paprika, squash, aubergine, beurre blanche tilsmakt med chili, ingefær og tagliatelle
? Ande confit servert med epleselleripuré, bakt tomat, madagaskar peppersaus og Roswald potet
?Hjortefilet servert med viltsaus, glasert gulrot,stekt skogsopp frest rosenkål med bacon og hjemmelaget urte-potetpuré
?Lammecarré servert med ratatouille, fersk asparges,timiansaus og Hasselback potet
? Tournedos gratinert med brie servert med sjampinjongsaus tilsmakt med trøffel, ovnsbakte grønnsaker rødløkskompott og salt bakt potet
Desserter
?Sjokolade fondant servert med chili bakt ananas
?Panacotta servert med sitrussalat tilsmakt mynthe
? Sorbet palett servert med sabayonne gratinert frisk frukt
? Tarte Tatin servert med vanilje parfait
Komponer din egen selskapsmeny
3 Retter Kr 540,-
4 Retter Kr 615.-