Ferskt vs. tørket krydder

Roxanne

Elsker forumet
Er det noen som kan noen regel på å omgjøre mål på ferskt krydder i en oppskrift til "krydder på boks"? F.eks hvitløk, chili, osv..
 
Nei, men det kan jo gjøres så enkelt som å bare smake til, da. [8D] Kryddermål vil alltid bare være ca-mål pga varierende styrke fra plante til plante. 
 
Litt vanskelig å smake til på kjøttboller :)
 
ORIGINAL: Roxanne

Litt vanskelig å smake til på kjøttboller :)


Åja.. Men da er det bare å smake på krydderet først, også ta en dæsj her og en dæsj der. [8D]
 
Hehe.. det er dæsjing jeg har operert med til nå, men det er litt kjedelig å ende opp med masse kjøttboller i frysen som smaker dritt. Men jeg får heller bare steke opp til middagen i dag, og så får jeg krydre mer eller legge til mer karbonadedeig alt ettersom på resten. Takk for svar i allefall.. :p
 
stek en liten prøvebolle som du smaker på før du steker resten [;)]
 
ORIGINAL: Moo

stek en liten prøvebolle som du smaker på før du steker resten [;)]


Haha - det enkleste er ofte det beste! Fatter ikke at jeg ikke har tenkt på det før

Takk skal du ha :)
 
jeg tror det er vanlig å ha halvparten så mye tørr som fersk!
 
Back
Topp