fagprøve

unnle

Elsker forumet
skal ha på tirsdag... kokk... noen andre som har hatt???

lurer på en del ting .. hvordan var det? hva måtte du lage? HJEEEELP[:o]
 
jeg har hatt restaurantkokk-fagprøven.

man trekker en av 6 konvolutter....
og der står det hva du må lage på en 3-retters....
men du får bestemme mye selv.

men f.eks jeg måtte ha fiskefarse av rosa fisk til forrett.
reinsdyrsadel med den og den grønnsaken.

og bakverk og noe til dessert
 
hmm.... er vel 7-8 år siden.. kaotisk dag husker jeg.. [;)]
 
jeg lagte fiskegrateng å kuvert brød.
flyndre filet bon femme(?) med touring potet å grønn saker. en fiske saus,pluss butter deig.
krom kaker me bringebær mousse og sjokolade mousse..
 
solen steikte igjenom vinduet,å det var HETT!! [:-] 
dagen gikk veeeldi fort,å eg besto. [:)] 
 
visst du gjør noe feil,ikke vær redd for å gi beskjed til sensorer.  
 
masse lykke til!!! [:D][:D] 
 
hvis du har muligheten så ville jeg vært med på mandagen og sett på de som har fagprøven da....
det var betryggende.....
 
ORIGINAL: lillefot

hmm.... er vel 7-8 år siden.. kaotisk dag husker jeg.. [;)]

jeg lagte fiskegrateng å kuvert brød.
flyndre filet bon femme(?) med touring potet å grønn saker. en fiske saus,pluss butter deig.
krom kaker me bringebær mousse og sjokolade mousse..

solen steikte igjenom vinduet,å det var HETT!! [:-] 
dagen gikk veeeldi fort,å eg besto. [:)] 

visst du gjør noe feil,ikke vær redd for å gi beskjed til sensorer.  

masse lykke til!!! [:D][:D] 
flaks for meg og de som tar den nå at det ikke er sånn som når du hadde den.

er 5 år siden jeg tok den,og det året begynte de med noe nytt
slapp butterdeig og sånt fjas....
 
er resturant kokk... er så redd sensorene skal spør meg sprsmål som eg ikkje kan svare på så stryker de meg,.... men skal gjøre det eg kan då... det beste eg klare...
 
ORIGINAL: unnle

er resturant kokk... er så redd sensorene skal spør meg sprsmål som eg ikkje kan svare på så stryker de meg,.... men skal gjøre det eg kan då... det beste eg klare...
men vær med å se på når de på mandagen skal ha fagprøve....
det gjorde jeg,og de som var der å såg på lagde lunsjen til de som hadde fagprøve,så de står ikke bare der å glor liksom...
 
ja eg er oppført dagen før og skal være med i opvasken.. håper nervene roer seg litt når eg har vært der ein dag...
 
lykke lykke til.....
det går så fint så.....
var ingen som strøk når jeg hadde fagprøven ihvertfall...
 
Tok for tre år siden, men er institusjonskokk da[;)]
 
ORIGINAL: Labambie

ORIGINAL: lillefot

hmm.... er vel 7-8 år siden.. kaotisk dag husker jeg.. [;)]

jeg lagte fiskegrateng å kuvert brød.
flyndre filet bon femme(?) med touring potet å grønn saker. en fiske saus,pluss butter deig.
krom kaker me bringebær mousse og sjokolade mousse..

solen steikte igjenom vinduet,å det var HETT!! [:-] 
dagen gikk veeeldi fort,å eg besto. [:)] 

visst du gjør noe feil,ikke vær redd for å gi beskjed til sensorer.  

masse lykke til!!! [:D][:D] 


Absolutt ikke vondt ment, men ble sinnsykt fascinert av skrivemåtene her.. [:)]
ord deling f.eks???
 
dytt[:)]
 
Har ikke snøring! Men MASSE lykke til!!!
 
takk pijah[:)]
 
Æ tok den i 2004...va veldig hektisk ja!! men gikk bra!![:D]
 
restaurant kokk ja!

Fikk

lunsj-
fiskesuppe med teskjeboller + 1 valgfritt garnityr
og urtebaguetter .
filitering av fisk, koking av fiskekraft

hovedrett-
Farsert kalkunfilet, sjampinjong ala creme, persilledampet slottspotet, valgfri saus og garnityr
filitering av hel kalkun

Dessert-
flambert rabarbra, vaniljeparfait og et valgfritt passende bakverk + stash

Som sagt over er det veldig viktig å si fra om du gjør noe feil, ville gjort det anneledes!
En god arbeidsplan dro jeg veldig nytte av, fulgte den så godt som til punkt og prikke!!

orden og hygiene betyr også en del..

Lykke til!!
 
ORIGINAL: Nina*Pina

Æ tok den i 2004...va veldig hektisk ja!! men gikk bra!![:D]

restaurant kokk ja!

Fikk

lunsj-
fiskesuppe med teskjeboller + 1 valgfritt garnityr
og urtebaguetter .
filitering av fisk, koking av fiskekraft

hovedrett-
Farsert kalkunfilet, sjampinjong ala creme, persilledampet slottspotet, valgfri saus og garnityr
filitering av hel kalkun

Dessert-
flambert rabarbra, vaniljeparfait og et valgfritt passende bakverk + stash

Som sagt over er det veldig viktig å si fra om du gjør noe feil, ville gjort det anneledes!
En god arbeidsplan dro jeg veldig nytte av, fulgte den så godt som til punkt og prikke!!

orden og hygiene betyr også en del..

Lykke ti








puh... blei nervøs av rettene dine jeg...
 
Back
Topp