Førstegangs gravid

En tråd i 'Våre dagbøker' startet av MammanTilJuniBarn2014, 4 Okt 2013.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. NerdyGirl Glad i forumet Oktoberskatter 2014

  Vår familie på 2, skal plutselig bli til 3.

  Mistankene startet allerede en uke etter eggeløsning, da jeg merket noen mensmurringer. Jeg tenkte hvorfor i alle dager har jeg murringer en uke før? uups… Det er en uke siden eggeløsning ja.. Kan det være festesmerter? Etter dette har jeg ikke tenkt noe særlig mer på det, inntil mensen ikke kom da den skulle. Jeg hadde også vært innmari trøtt i det siste, og litt uggen om morgen. I tillegg måtte jeg pisse mye oftere enn før. Da bestemte jeg meg for å kjøpe en test. Stresset løp jeg rundt og rundt i butikken på jakt etter en test. Da jeg tilslutt fant den og fikk slengt noe annet rør oppi kurven kom jeg frem til kassen. Turte ikke se på kassadama. Da jeg kom hjem tok det ikke lange tida før jeg bestemte meg for å prøve. Jeg så på pinnen. Ikke noe ekstra strek nei.. [IMG] Da er jeg vel ikke gravid da, selv om jeg av en eller annen merkelig grunn tror at jeg er det. Jeg nistirret. Nei fremdeles ingen strek. Skal jo vente 5 minutter.

  Jeg gikk for å ta på meg hjemmeklærne mine. Da jeg kom tilbake på badet skimtet jeg plutselig en veldig svak strek. Ser jeg syner? Den kan ikke være riktig det her eller? Jeg ringte til mannen min og bad han om å kjøpe en test til fordi jeg ikke visste om jeg så syner eller om det var noe feil med den testen jeg allerede hadde tatt. Jeg begynte å søke på nettet om det var noen andre som hadde fått så svake streker, og om hva det betydde. Svaret var klart å tydelig. “En strek er en strek”.. Jeg smilte litt over tanken, men skjønte det ikke. Jeg skjønner det egentlig ikke nå heller. Har hatt murringer i ca en uke nå, og fremdeles ingen mensen, selv om jeg stadig er bekymret for at den plutselig kommer allikevel. Når kommer det til å gå ordentlig opp for meg at vi skal bli foreldre?
   
  • Liker Liker x 1
 2. Nocturne82 Elsker forumet Sommerfuglene <3

  Gratulerer med positiv test! Det er vanskelig å skjønne at det er en baby i magen. Jeg skjønte nesten ikke at det hadde vært det, rett etter jeg fødte min første en gang. Han var så lang, og kunne jo umulig ha fåt plass inni min mage?! Lykke til med graviditeten, det er utrolig spennende :)
   
 3. NerdyGirl Glad i forumet Oktoberskatter 2014

  Takk skal du ha :D tok ennå en test idag og jaggu var det fremdeles to streker der :D gleder meg veldig, og blir koselig å skravle med dere på forumet :) bra å høre at jeg ikke er den eneste som synes det er litt sprøtt å tenke at et menneske faktisk vokser inni meg :D
   
 4. Sommerskatt Elsker forumet Oktoberskatter 2014

  Hurra!!! Gratulerer så masse! Det kjennes helt sykt ut, ikke sant??;)
   
  • Liker Liker x 1
 5. NerdyGirl Glad i forumet Oktoberskatter 2014

  Tusen takk :D Ja det er ganske ubegripelig å skjønne enda egentlig :D
   
 6. GonnaBee Elsker forumet Mailykke <3

  Så koselig, gratulerer og velkommen til klubben! Skjønte selv ikke at streken betød +. og måtte legge ut bilde på nett for å få hjelp til å tolke. Nå er jeg 8+4 og skjønner det fremdeles ikke ;)
   
  • Liker Liker x 1
 7. Limitless Tilhører Juni2014 ❤ Tilgangsansvarlig VIP Sommerfuglene <3

  Gratulerer så mye. :D Er også førstegangs gravid, med termin 5. juni. Utrolig spennende tid vi har i vente. Så mye nytt og spennende vi skal gjennom. Og alt som må tilrettelegges og ordnes før den lille kommer..
   
  • Liker Liker x 2
 8. NerdyGirl Glad i forumet Oktoberskatter 2014

  Tusen takk dere! :) Spennende tid med mye å glede seg til fremover ja! Blir helt gæren av å se på bilder av små søte babyting! hihihi :D
   
  • Liker Liker x 1
 9. Caramella Babyjente 1 juni 2014 Sommerfuglene <3

  Gratulerer så mye. Spennende å bli gravid for første gang. Enda mer spennende å lese og dele erfaringer med dere som opplever det samme. [IMG]
   

Del denne siden