Førstegangs bygdamamma

En tråd i 'Våre dagbøker' startet av Brua2017, 16 Okt 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Brua2017 Blir kjent med forumet Sommerfuglene 2017

  Jeg er 25 år, bor i ei lita bygd/grend utenfor Bergstaden Røros, og er førstegangsgravid. Vår lille spire var ikke helt planlagt, men er veldig ønsket og velkommen. Vi har termin 10./11. Juni 2017.
  I huset vårt 13km utenfor sentrum bor da jeg - Nina, min samboer på 30år og våre to hannhunder på hhv 5 måneder og 5 år av rasene Collie langhår og Kleiner Münsterländer.

  Tankene er mange, og jeg gleder meg og er nervøs annenhver dag. Har sluppet unna kvalmen foreløpig og håper det holder seg. Men uvel, trøtt, kvisete, ømme bryster osv har slått inn for fullt.

  Fødested: St.Olavs hospital
   
 2. Brua2017 Blir kjent med forumet Sommerfuglene 2017

  I går begynte jeg å kjenne hakket mer til symptomene. Er veldig trøtt og har lite energi om dagen, litt uvel og noen lukter takler jeg bare ikke. Brystene er så ømme at hvis jeg kommer borti dem så gjør det vondt, og jeg kjenner småmurringer i magen spesielt på kveld og morgen.

  På onsdag skal jeg på første gravidfotografering av 8, hvilket jeg gleder meg veldig til. Er nok litt over snittet interessert i bilder, da jeg har svennebrev som fotograf, men ikke jobber med det. Synes dagene og ukene går sakte, så gleder meg til vi skal til jordmor den 27. Oktober. Da er det på dagen jeg er 8+0.
   

Del denne siden