Føler mwg rådvill

En tråd i 'Livet med barn 1-5 år' startet av Prøverbareåkommemeggjennomdagen, 14 Sep 2021 kl 14:52.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Prøverbareåkommemeggjennomdagen Andre møte med forumet

  Jeg har en gutt på 20mnd, han har den siste måneden gitt uttrykk for ubehag (sier ofte au) og tar seg til knærne sine/leggene sine/anklene sine. Jeg var hos fastlegen med det igår, men han sier at så lenge det ikke er noen hevelse eller rødme, ser han ikke noen grunn til å utrede noe videre. Idag har barnet vært sætlig plaget, han leker og løper og alt, men må ta pauser for å ta seg på leggene og sier au og er litt ekstra grinete. Det er vanskelig å vite om han har vondt, om han klør eller har vondt en helt annen plass. Han snakker jo ikke akkurat. Hva ville dere gjort? Han spiser vanlig, følger vekstkurven sin og er lite syk. Det har i tillegg vært noen netter hvor han er helt fra seg av smerter i bena, men gir seg mellom 20-40min.
   
 2. B Elsker forumet

  Voksesmerter? Jeg ville fulgt med dette, men om natta gir vi av og til paracet mot voksesmerter ,og ville gitt paracet til din gutt nå hvis han har et så plaget hele dagen i dag.
   
 3. Miss_30 Forumet er livet Septembergull'17

  Høres ut som voksesmerter.
   
 4. Prøverbareåkommemeggjennomdagen Andre møte med forumet

  Jeg trodde barnet ikke var berørt av voksesmerter på dagtid? Har i en måned nå gitt uttrykk for smerter på dagen.:pompus: har bare hatt 3 hendelser på nattetid. Hadde dere krevd at fastlege tar det videre, siden det har pågått så lenge?
   
 5. Miss_30 Forumet er livet Septembergull'17

  Jeg hadde nok krevd videre undersøkelser hvis det plager barnet veldig. Ikke for å skremme deg, men et barn på skolen til sønnen min hadde smerter i beina i lang tid og fikk bare beskjed om at det var voksesmerter. Til slutt klarte hen ikke å gå og det viste seg å være kreft.
  Har du prøvd smertestillende?
   
 6. nkrstn Elsker forumet Sommerfuglene Oktoberlykke 2019 Snøkrystallene2021❄️

  Voksesmerter! Nylig vært gjennom akkurat samme greia! Kun smerter på dagtid her, pekte på lår, knær, legger, føtter og tær. Pågikk hele sommeren, og gikk først over etter ca. 6 uker. Vi masserte og badet han når han klaget veldig, ellers gjorde vi ingenting. Hadde han hatt slike episoder som du beskriver på natt ville jeg nok gikk Paracet.
   
  • Liker Liker x 1
 7. Prøverbareåkommemeggjennomdagen Andre møte med forumet

  Oi, så forferdelig! :( håper alt hikk bra med barnet. Er jo slike tanker som kommer krypende hos meg også, men kan jo være så mye annet før det. Legen vår sier at det er krevende prøver på en så liten gutt, så om man kan slippe så er vel det det beste. Men jeg vil jo mye heller utelukke alvorlige tilstander før jeg konkluderer med at dette er noe ufarlig!
   
 8. Miss_30 Forumet er livet Septembergull'17

  Det går bra med hen, men fortsatt lenge til det er frisk. Dette er jo liksom worst case scenario da. Men jeg ville prøvd smertestillende og sett om det funker i hvert fall.
   

Del denne siden