Føler jeg ammer HELE tiden!!

En tråd i 'August 2014' startet av Ønsket_spire, 6 Nov 2014.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. rundown Flørter med forumet

  Hva gjorde dere med lufta?
   
 2. AnnMari Glad i forumet Augustmødrene 2014

  Jeg kutta ut melk og da hjalp det. Men jeg starta med melk etter 2-3 uker for lege på helsestasjon syntes jeg skulle ha et normalt kosthold med melk og han ble ikke være av det. Men gjekker ut litt luft ved å bevege beina. Frem og tilbake, mot magen evt. Han blir blid igjen da. ;)
   
 3. Tuppeline Forumet er livet VIP Augustmødrene 2014

  Min spise hver 3 time å søv hele natta uten amming å lægg på sæ ca 400 gr pr uke :)
  Men,ane itj ka som e vanlig...enkelte babya like jo å ligg på puppen for kosens skyld å bruke puppen som smokk å kainn ligg der hele dagen :) Mens min,kun ligg når hainn vil ha mat,ellers så bruke hainn smokk :)
   
 4. rundown Flørter med forumet

  Må nok kutte ut melk her også...nå har det vært litt blod og slim i bæsjen :( kanskje det hjelper å droppe ost og sjokolade....
   
 5. krokus Elsker forumet Augustmødrene 2014

  Sover babyen lengre på dagtid dersom du triller? For min hjelper det når jeg triller, ellers våkner han igjen i løpet av en halvtime, og når det er mye småsoving blir det mye småspising også. Med lengre soveøkter blir det færre, men bedre, spiseøkter.
   
 6. AnnMari Glad i forumet Augustmødrene 2014

  Jeg føler at dersom jeg triller våkner han fortere fordi han merker at uroligheten forsvinner. Han sovner jo med en gang jeg legger han dit. Så hvis jeg bare legger han dit sover han lenger for da blir han ikke vant til veiens ugjevnheter og plutselig stille. Mulig jeg innbiller meg. Kansje jeg går for lange turer så han bruker opp sovetida mens jeg går. Har tenkt litt på det å...
   
 7. AnnMari Glad i forumet Augustmødrene 2014

  Min også legger på seg over 300 g i uka. Han har siste 4 ukene sovet 8 timer om natta. Spiser hver 2-3 time på dagen som regel.
   
 8. krokus Elsker forumet Augustmødrene 2014

  Altså, min krever at jeg går for å sove i vogna. Lang tur = lang lur, kort tur = baby sur ;)
   
 9. AnnMari Glad i forumet Augustmødrene 2014

  Oi da. Det var tricky. Er ikke alltid man har tid til å gå lang tur. Men du har kanskje fått et system som funker.
   
 10. krokus Elsker forumet Augustmødrene 2014

  De dagene vi har tid (og jeg har ork;)) til lang tur blir det best humør. Det funker vanligvis greit de dagene vi ikke går lang tur også, men da må jeg bare være innstilt på å bruke betydelig mer tid på å få småen til å sovne for flere korte lurer.
   
  Last edited: 9 Nov 2014
 11. AnnMari Glad i forumet Augustmødrene 2014

  Så godt å høre at det funker. Man får det som regel til når man lærer disse små å kjenne. :)
   
 12. Tinatin83 Blir kjent med forumet

  Lillegutt hadde/har også slim og litt blod i avføringa og jeg sluttet å drikke/spise melk uten resultat. Legen sa at blodet sannsynligvis kom fra en liten rift i endetarmen og helt ufarlig. Hvis barnet feks hadde reagert på melka mor spiser/drikker vil det også mest sannsynlig ha utslett på kroppen sa legen min.
   
 13. rundown Flørter med forumet

  Åja...her er det ikke utslett....har gutten din blod og slim fortsatt? Syns det virker rart jeg da. Ikke lett å skjønne seg på alt som skjer. Skal snakke med hs etterpå da , og se hva hun sier. Takk for at du delte erfaringen, og si gjerne ifra om du finner ut noe mer /annet :)
   
 14. AnnMari Glad i forumet Augustmødrene 2014

  Legen på helsestasjonen ville jeg skulle spise og drikke melk. Det var så uvisst hvor mye som gikk over i morsmelka. Og vi er det eneste "dyret" som drikker melk fra andre dyr. Tarmene måtte vvenne seg til det sa de, ingen er født med allergier så ikke vits å lage sa de. Jeg personlig merka bedring når jeg slutta, men ikke forverring når jeg starta. Nå er det ikke mer luft enn at det kak jobbes ut med litt beinbevegelser. Gymme litt.
   
 15. Tinatin83 Blir kjent med forumet

  Det er fortsatt mye slim, men ikke like ofte blod lenger. Legen min sa også at så lenge de kun får morsmelk er all avføring vanlig, selv om den ser Slimete og rar ut
   
 16. rundown Flørter med forumet

  Hs sa hun ikke er bekymret, antagelig et blodkar som har sprukket,siden babyen trykker så hardt for å prompe....men hun ville allikevel at jeg skulle sjekke det hos fastlegen. Prøver å gymme her også, men det funker ikke helt ;)
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden