Følelse av nedpress

En tråd i 'August 2020' startet av Babydrøm2020, 2 Apr 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Babydrøm2020 Elsker forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Hei jenter,

  Jeg er i uke 18, og fikk i går skikkelig følelse av «nedpress» da vi gikk en kort tur til butikken. Det gikk over da jeg la meg ned på sofaen igjen på etterpå. Så skulle jeg på do når vi skulle legge oss, og da følte jeg nedpresset igjen. Var nesten redd jeg skulle tisse ut datteren vår. Da jeg la meg på sengen var livmoren hard som en ball helt nede under der trusekanten vanligvis pleier å være. Generelt mye lavere enn jeg har kjent livmoren de andre dagene, pleier som regel å være oppe ved navlen nå.

  Har noen av dere opplevd det samme?

  På grunn av konisering og dobbelt livmor er jeg livredd for at jeg skal få livmorhalssvikt, og har hatt flere ekle mareritt om at babyen er på vei ut med en fot eller andre kroppsdeler ut av livmorhalsen, og at jeg må stappe det inn igjen.
   
 2. Pardon97 Betatt av forumet VIP

  Har vært myr plager med nedpress og at det strammer seg, som da har vært kynnere hos meg. Var helt normalt, men jeg har ikke dobbel livmor og jeg syns du burde ta en tlf til jordmoren din eller sykehuset ditt for å lufte bekymringen istedenfor å avvente på respons her inne..
   
  • Enig Enig x 3
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Kalinnea Glad i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Enig med hun over. Ring heller jordmor/føden for ofte, enn for lite.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. mamlala Forelsket i forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Skjønner at du er redd for komplikasjoner. Om dette er noe du normalt ikke opplever er det som sagt over best å ringe jordmor. Håper hun kan gi beroligende svar :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Tufso86 Elsker forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Jeg ville tatt det med jm eller lege, kanskje de kan ta deg inn på sjekk må også følge med videre? Jeg har kjent kynnere, men ikke nedpress enda. Det kan jeg ikke huske å ha hatt før helt på slutten med de andre to.
  Skjønner godt at du bekymrer deg med både dobbelt livmor og etter konisering :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. rosa.sommerfugl Elsker forumet Tilgangsansvarlig ❤️ Augustlykke 2020 ❤️ ❤ Juliskattene 2018 ❤ Julikulene 2020 Junilykke2018

  Jeg har en del nedpress og har fått beskjed om at det er fremfall av både det ene og det andre etter forrige fødsel. Så her var det ikke noe å bekymre seg for. Hadde det før svangerskapet nå og, men det har blitt litt verre.

  I ditt tilfelle ville jeg tatt en telefon til jordmor for å berolige deg, og høre om det er noe som trenger en sjekk ❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Babydrøm2020 Elsker forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Takk for svar. Jeg fikk time hos gynekologen 13:40. Har såpass hyppige kynnere at jeg tok meg en dag fri fra jobb også, virker som kroppen min trenger hvile nå. Håper alt er fint ❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 5
 8. Evamor Elsker forumet Himmelbarn ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Så bra at du fikk en sjekk. Legen har prøvd å henvise meg til sykehuset for en sjekk. Jeg har vonde kynnere og små blødninger så har fått beskjed om å legge meg ned når jeg merker de. Som er hele tiden. I går strammet magen seg sånn at jeg så hvor babyen lå. Er 21+5 i dag. Så ser for meg at det blir noen lange uker frem over. Har fått beskjed om å ligge de siste 3 ukene. Jeg er blitt sykemeldt 100 til etter påske av legen slik at kroppen skal få prøve å slappe av. Du burde spør legen om de kan skrive det ut for deg og. Er ikke meningen at vi skal bruke fridager til det.
   
 9. Babydrøm2020 Elsker forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Var hos gynekologen nå, og alt så heldigvis veldig bra ut. Hadde lang og lukket livmorhals, så det er i hvert fall beroligende ❤️☺️ Grunnen til at jeg har følt nedpress, er fordi lille har ligget med hodet helt nederst, så det kan ha gitt en følelse av lavt press. Hyppige kynnere sa hun at var vanlig, men skal heldigvis til fastlegen neste uke siden jeg følger opp høyt blodtrykk, så hvis jeg føler meg sengeliggende i påskeferien får jeg høre om jeg kan få en sykemelding ☺️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 7

Del denne siden